Együtt vagyok a barátommal 3 hónapja,17 éves vagyok és anyukám nem engedi ,hogy hétköznap nálam aludjon szerintetek ez mennyire okés? Ha betöltöm a 18-at akkor is ennyire korlátozva leszek szerintetek?
Miért kellene egy három hónapos kapcsolatban ilyesmit engedni? De őszintén. Nem is ismered még a barátodat, a szüleid meg pláne nem, és az a saját lakásuk, ergo ők döntik el, engednek-e ott aludni egy 18 év körüli idegent.
Én sem engedném, mert szükségem van ennyi privát szférára, hogy reggel ne egy idegent kerülgessek, hanem a saját ritmusomban éljem az életemet, reggelizzek, szexeljek a férjemmel, bugyi-pólóban császkáljak, mert legalább pl hétvégén megtehetem, hisz nem kell dolgozni és még sorolhatnám.
Plusz a kajaköltség, ugyebár (ha a barátod nagyétkű, az nem három szelet szalámit jelent)...
De eleve, legalább hétvégén hadd legyen nyugtom, ha már végre melózni nem kell.
30-as, mi? :D Hogy nem engednek a lakásukba a szülők egy idegen csávót??? :D
Ja, tényleg gyermekbántalmazás.
Na, Kérdező, akkor még egyszer: azért, mert neked pl. hétköznap suliba kell menned, nem a csávóddal hemperegned. Anyád meg nem akar egy idegent kerülgetni a lakásban.
Ezen az sem fog változtatni, ha betöltöd a 18-at.
30as milyen gyerekbántalmazás az ha a szülőket zavarja ha hétköznap kúrálgatják a pici lányukat?
De oké gyerekbántalmazás vigyék szegény bántalmazott párát intézetbe és ott soha nem alhat bent a kanika. Ott milyen szipiszupi élete lesz a bántalmazott kislánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!