Együtt vagyok a barátommal 3 hónapja,17 éves vagyok és anyukám nem engedi ,hogy hétköznap nálam aludjon szerintetek ez mennyire okés? Ha betöltöm a 18-at akkor is ennyire korlátozva leszek szerintetek?
Figyelt kérdés
febr. 19. 14:11
1/46 anonim válasza:
Igen, anyádnak semmit nem fog számítani hogy hivatalosan nagykorú leszel. Ha 25 évesen még vele laksz, akkor is ugyanígy fog korlátozni.
2/46 anonim válasza:
17 évesen inkább az iskolával törődj.
3/46 anonim válasza:
Amég vele élsz, ő tart el, hiába leszel nagykorú papíron, addig igazából ő dönt. Egyébként hozzáteszem, anno ugyan így 3 hónap után nyílván nekem sem engedték meg a szüleim, csak jóval később.
4/46 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, hanem hogy anyukád nem akar egy idegent a lakásában éjszaka.
Másrészt 17 évesen fölösleges egymásnál aludni rendszeresen. (Kivéve, ha saját lakásod van)
Három hónapos kapcsolat még nagyon rövid, ahhoz, hogy együtt aludjatok, hosszabb idöre lenne szükség.
5/46 anonim válasza:
Ha elmúlsz 18, akkor se a saját házadba viszed a barátod. Anyádnak joga van eldöntenu, hogy ki aludhat ott vagy kit enged be.
Nem ismerem a családi körülményeid, remélem, hogy ezt leszámítva jól kijöttök. De ha nem: akkor óvatosan ezzel az én már nagykorú vagyok fenyegetőzéssel, mert rosszul is elsülhet.
6/46 A kérdező kommentje:
De aludhatunk egyutt alapbol barmikor,nem az elso kapcsolatom es nem a szuzessegemet felti sot talalkozhatunk is hetkoznap csak nem aludhat ott es ezt nem ertem hogy miert
febr. 19. 14:37
7/46 anonim válasza:
Felnőttként én se szívesen kerülgetek egy idegent a lakásokban.
9/46 NTBS válasza:
Teljesen rendben van.
Hétköznap inkább tanulj és feküdj le időben aludni.
Ha keveset alszol, hamar öregszik a bőr!
10/46 anonim válasza:
Ez az ott alszik a barátom dolog elég kellemetlen mindenkinek, nem gondolsz bele? Feltételezem, hogy ott eszik, fürdik, wc-re jár és veled szexel is, hát mit mondjak... Nálam ez nem fordulhatna elő, ez nem tolerancia, hanem a szüleid semmibevétele. Merthogy ők is emberek ám, ugyaazokkal az igényekkel, mint ti, csakhogy ők megteremtették maguknak a lehetőséget. Szerinted a nagyszüleid megengedtek ilyesmit anyádéknak? Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!