Mi enyhíti a feszültséget?
Anyám és köztem elég nagy a feszültség. Szerinte miattam, szerintem mert mások vagyunk.
Viszont egymásra vagyunk utalva. Nincs másunk se nekem sem neki.
Találkozunk néha, meg sokat irogatunk, de 1 napnál többet nem birunk. Összeveszünk
En 40, ő 70 éves.
Fog ez javulni?
"Nem kell keresni, akkor nem bosszant, ennyi."
De keresi, mert szuksege van rá, szeret anyuci pici fia/lánya lenni.
Én 21-22 évesen felmértem, hgoy nem jó a kapcsolatunk, addig is csak "eltűrt", én meg nyeltem.
Leléptem, azóta alig láttam, de nem is baj. Nem mindenki való szülőnek - és ő nem való annak.
De nem is rohanok hozzá minden problémámmal - egy francokat, még csak az kéne :D
Semmi sem javít. Van egy mondat, ami viszont segíthet: "anyu már nincs sok idő hátra, hogy szeressük egymást". Csodákra képes.
Gyökerezhet abban, hogy nem költöztél el, abban, hogy valamiért nem kedvel (azért szeret). Vagy abban, hogy te fiatal vagy, ő meg már öreg...viszonylag. :))
Stb-stb...
Ezek a probléma okai:
- anyám kisgyerekként sokat hagyott magamra, mindig dolgozott, egyedül voltam,
- mikor felnőttem akkor már magához akart láncolni, nincs neki senkije.
- egyébként már 20 éve pesten élek, ő vidéken
- az én személyes problémám, hogy nem tudtam kapcsolatot kialakitani és családot alapítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!