Miért mindig mások előtt aláz meg?
Anyám előszeretettel mindig mások előtt szid le, barátnőim, osztálytársaim előtt. Mintha direkt megalázó helyzetbe akarna hozni. Olyankor akar megbeszélni olyan dolgokat amihez másnak semmi köze.
Ebben örömét leli hogy nekem ciki?
Szóltam már neki hogy nemár, de nincs változás…
ettől függetlenül úgy gondolom jó a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy nem szeret - kapálózhatsz, akkor sem szeret.
Ha szeretne, akkor nem alázna meg, nem bántana és sorolhatnám. anyád csak magát szereti, és azzal, hogy téged besároz másoknak, magát helyezi kedvezőbb helyzetbe, ő lesz a szebb, okosabb, stb.
Ez a büdös nagy valóság. Irigy, mint a szr. Elbagatellizálhatod a problémát, persze, de attól az probléma marad.
Azt tudod tenni vele, hogy tudomásul veszed. És Te is természetesen úgy állsz hozzá a jövőben. (Szar dolog erre rájönni gyerekként, én már 40 éves "gyerek" voltam, amikor kitisztult ez számomra. Most meg csodálkozik, hogy a külföldön élő testvérem többet megy hozzá 3000 kilométerről, mint én 150 kilométerről.) Amint felér az agyadig és a lelkedik, és el is fogadod a dolgot, onnantól meg fog változni a ragaszkodásod, a hozzáállásod, meglátod.
10:19
Nem, én a 6-os és a 10-es kommentelő voltam.
18 éves voltam és behívták az akkori barátomat elbeszélgetni hogy én hova költök annyi pénzt. Kicseszett megalázó volt. Én meg elsírtam magam, igazából végig sírtam a "beszélgetést". Ja a baratomra semmi rosszat nem mondták , neki sem de előtte utána végig hallgattam hogy biztos neki adom oda meg ráköltöm.
Utána kimentem, nyilván sírva a barátommal a kapu elé elkiserni. Kértem hogy menjünk el valahová egy kicsit megnyugodni szükségem van rá. Figyeld a választ: anyu vár, nem szereti ha későn megyek. Amúgy is késő volt már de mindegy. Úgyjogx aznap 3 emberben is csalódtam kibasztt nagyot. Mivel még mindig ugyanazzal vagyok így ezt az emléket hordozom és őszintén megérdemelte volna hogy ott hagyjam én is.
A mai fejemmel megvédeném magam tök higgadtan.. tedd te is ezt. Gyakorolj hogyan állj ki magadert.
Utolsó
Sajnálom, nem lehetett könnyű. Ha ez neked egyszeri alkalom volt az sem jó, de nekem állandó, és nem anyagi dolgok. Viszont furi, hogy azóta is fáj, de együtt vagytok.
19-es, azt tudod tenni, hogy elmész szépen szakemberhez, aki segít megérteni a TE túlkötődésedet egy irigy, toxic emberhez és segít benne, hogy leválj róla.
Én is ebben nőttem fel, szóval tudom, miről beszélsz, csak én már megértem, hogy anyám egy másokra irigy szr ember, és ennek megfelelően (nem) is látogatom őt, mióta végre elköltöztem.
Te még kapálózol felé, csak tök feleslegesen, mert nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!