Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nők, akiket aláz (ott) az apjuk?

Nők, akiket aláz (ott) az apjuk?

Figyelt kérdés

Van itt olyan nő aki már felnőtt, de egész életében az apja éreztette vele, hogy alsóbbrendű és kevesebbet ér, mintha férfi lenne?

Van olyan, akit a mai napig lekezel/beszól/sérteget az apja mert tudja, hogy egy nővel keménykedhet és keménykedett is egész életében, de egy férfivel szemben sosem tudott kiállni magáért, csak a háttérből mocskolta?

Létezik az, hogy egy ilyen férfi idősen (74) is ugyanolyan bunkó és lekezelő marad, és bármilyen sikeres nő vált is a gyerekéből, akkor is kezet akar emelni rá és érezteti vele amikor csak lehet, hogy egy rakás sznak tartja?

Másnak is van ilyen apja?

38N

2018. febr. 18. 10:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, semmit se változott az idő múlásával.
2018. febr. 18. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Én alig tartom már vele a kapcsolatot.Haazalátogatok, akkor se beszélünk sokat, szinte csak közös kajálaskor látjuk egymást.

Nekem elegem lett abból a bánásmódból, és most, hogy ennyire leépítettem vele minden kapcsolatot, kezd rájönni, hogy nem úgy kellett volna régen bànnia velünk.

Én sajnálom, de nekünk sosrm volt és már sosem lesz rendes kapcsolatunk.

2018. febr. 18. 11:01
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

Hm, mintha a barátnőm apjáról írnál egy az egyben, párom tetézte is a bajt avval, hogy diplomá(kat) szerzett, az apjának meg nincs. Na, hogy miket kapott azok után szegény.

Pedig a párom egy halk szavú, kedves, mindig vidám nő.

Aki egyszer beszél vele, 1 nap után már hiányzik neki, nagyon népszerű.

Mögöttem meg szövegel rólam az apja, nem akármiket, egyszer megtudtam véletlenül.

Egy ilyen passzív agresszív ürge, egy jókora verés biztos helyrebillentené(65 éves)

Egy egészséges hapsi, biztos nem ellenségeskedik egy nővel sem, ha igen, akkor valami erősen impotens pali lehet.

2018. febr. 18. 11:35
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Én is hasonló helyzetben vagyok, kivéve, hogy nem csak a nőkre irányul ez a fajta magatartása. Pszichológus sokat tud segíteni, de a kapcsolatot jobb leépíteni, amennyire lehet.
2018. febr. 18. 11:55
 5/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem apám, ds mostohaanyám... 7 éve nem beszélek vele, felölwm meg is halhat.
2018. febr. 18. 12:03
 6/18 anonim ***** válasza:
34%

Sokáig olvastam a kérdést....Felkavart.

Fiatal voltam, ifju házas, és anyám közölte, férjem kikezdett vele. Mindezt közölte apám. Mire megszületett a gyerekünk, már elvált voltam...

Pár éve petefészekrákom lett. Apám meghalt, és anyám pár éve közölte, csak féltékenységet akart.

A "gyerek" 35 éves, én több mint 60. Anyám meg él, és virul. Apám meg több éve a temetőben. Bocs, ha zavaros voltam..:(

2018. febr. 18. 12:33
 7/18 anonim ***** válasza:

Igen, itt vagyok, persze h létezik, miért változott volna, igen, másnak is van. :/

28/N

2018. febr. 18. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm. A 0 %-os.
2018. febr. 18. 13:30
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Látom, sokakat nem az édes otthon várt otthon :(

Azt hittem ha az ember idősebb lesz (mind a szülő, mind a gyerek), akkor majd az idősödő szülő normálisabban kezd el viselkedni, lenyugszik, nem üvöltözik. A gyerek felnő és éli az életét, nem lesz csöves/alkoholista/lúzer/munkakerülő, a szülő majd megbecsüli valamennyire, ne adj isten talán büszke is lesz rá, hogy többet ért el mint ő.

Hát, nálunk minden lett csak ez nem.

Nincs férjem, se gyerekem. Nem tudom elképzelni, hogy össze legyek zárva egy férfival életem végéig és ugyanaz történjen ami éveken át volt itthon (üvöltözés, állandó félelem mikor mire hogy fog reagálni).

Amit kamatoztattam ebből az egészből az talán az, hogy nem lettem pasifüggő nő, aki a férfi fizetését várja, és ha az megszűnik akkor új pasi után kell nézni mert egyedül nem bír megélni.

De a megaláztatásokat ez sem törli ki, tök mindegy hány év telik el, mindig lesz majd egy álmatlan éjszaka amikor visszajönnek ezek a dolgok, a szituk amikor nem mertem kiállni magamért az üvöltéstől és az esetleges veréstől tartva.

Nem pontoztam le senkit, mindenkinek zöldet adtam aki írt.

Aki lepontozta az egyik válaszolót, hát... az kapja be, nem tudok erre mit mondani, bunkó.

2018. febr. 18. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért jársz hozzá? MIÉRT?
2018. febr. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!