Elmentem vásárolgatni, karácsonyi ajándékokat. Majd mikor hazaértem, anyám nekem állt, hogy mit képzelek, hogy jó dolgomban én vásárolgatok, a-helyett, hogy főztem volna. Ez az egy szabadnapom van a héten, amúgy megszoktam csinálni a házimunkát, kb 1 órára mentem ma el. Erre úgy nekem állt, mintha minimum valami sztriptízbárba mentem volna fellépni. Mit érez az ilyen szülő? Aza legrosszabb, hogy mindig ez van. Ha esetleg szórakozni megyek, ami nagyon ritka, akkor az is ilyen lealázóan van rám kiabálva. Ha van itt hasonló szülő, érdekelne miért teszi ezt? Amúgy huszonéves vagyok, otthon lakom, becsülettel tánogatom a családot anyagilag, és persze minden kiadásom fedezem. Köszönöm ha válaszolsz.
Nem akarja hogy önálló legyél. Most eljárkálsz, hamarosan meg elköltözöl.
Ettől tart, ezért korlátoz be szerintem.
2021. dec. 14. 19:25
2/35 anonim válasza:
Megbeszeltetek a fozest? Ha igen, akkor elobb azt kellett volna megcsinalnod, aztan mehettel volna a dolgodra.
Ha nem, akkor valoban felesleges volt emiatt tamadni.
De annyira sok dolgot nem lehet elmondani, ez egy kiragadott reszlet, raadasul csak a te oldaladrol, annyi minden lehet itt meg a felszin alatt.
Ha peldaul ugy kell anyadnak konyorogni, hogy legy oly kedves csinaljal mar te is valamit a haztartasban, akkor persze, hogy a legkisebb dologra is ugrik, mert unja mar a helyzetet. Ezt se tudhatjuk.
2021. dec. 14. 19:30
3/35 anonim válasza:
Költözz minél hamarabb!
2021. dec. 14. 19:31
4/35 anonim válasza:
A közeledő ünnepek előtt legtöbben idegesebbek, mint rendesen. Valszeg neki is tele van a feje teendőkkel. Ja, tovább olvasom. Ha mindig ez van, akkor az mást jelent. Valszeg, ahogy az első írja. Egy szülőnek, pláne egy anyának a legnehezebb feladat az életben, hogy elengedje a gyermekét, akit felnevelt. Több okból is, félt, hogy mi lesz veled, ha nem tud megvédeni, illetve attól is félhet, hogy mit kezd magával, ha nem leszel ott. Ez utóbbi is egy nagy feladat a szülőknek. Tehát a szülőkről való leválás az nem csak a gyereknek feladat, hanem a másik félnek is. Gyerektelen pasiként írom mindezt. 49f
2021. dec. 14. 19:32
5/35 anonim válasza:
Te mit érzel amikor ahelyett, hogy vele beszélnéd meg ide írogatod ki?
2021. dec. 14. 19:32
6/35 anonim válasza:
Azt érzi, hogy tanácstalan, és ezért tájékozódik.
2021. dec. 14. 19:33
7/35 Savlekotő válasza:
Hazudjál h dolgozol,mai fiatalok málék.
2021. dec. 14. 19:34
8/35 anonim válasza:
Visszaszólsz neki, ha kell, te is durván, ordítva. Bónusz pont a vacsoránál a teli tányér földhöz vágása, egy "ne b**a már meg a k**a isten!" felkiáltással.
Én egyszer csináltam meg 19 évesen, onnantól néma csend volt, azaz tudomásul vették, hogy nem kerek semmire se engedélyt.
2021. dec. 14. 19:36
9/35 anonim válasza:
Mert egy gyökér.
2021. dec. 14. 19:46
10/35 A kérdező kommentje:
De nem volt megbeszélve a főzés, meg ez amúgyis hülyeség volt, mert mindig ez van. Meg nem igaz, hogy nem csinálok itthon semmit, mert a házimunka nagy része megvan csinálva, az ablak pucolás, függöny mosás, amik nehezebb dolgok, stb. Megcsinálom. De nem gondolom, hogy ha nincs kedvem főzni, akkor nekem főzni kellene, én sem várom el amúgy, hogy miattam főzzenek. Megbeszéltük, hogy itthon maradok, de azt csinálhatok amit akarok, bizomyos határokon belül. Úgy gondolom nem drogot mentem el venni 😓😓😓😓Nem akarják, hogy elköltözzek amúgy. El is lennék itthon, de miért fáj, ha egy rohadt hónapban egyszer NEKIK megyek el ajándékokat venni. Verjem bele a karácsonyba, meg az emberekbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!