Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért aláz meg anya, amiért...

Miért aláz meg anya, amiért elmentem vásárolni?

Figyelt kérdés
Elmentem vásárolgatni, karácsonyi ajándékokat. Majd mikor hazaértem, anyám nekem állt, hogy mit képzelek, hogy jó dolgomban én vásárolgatok, a-helyett, hogy főztem volna. Ez az egy szabadnapom van a héten, amúgy megszoktam csinálni a házimunkát, kb 1 órára mentem ma el. Erre úgy nekem állt, mintha minimum valami sztriptízbárba mentem volna fellépni. Mit érez az ilyen szülő? Aza legrosszabb, hogy mindig ez van. Ha esetleg szórakozni megyek, ami nagyon ritka, akkor az is ilyen lealázóan van rám kiabálva. Ha van itt hasonló szülő, érdekelne miért teszi ezt? Amúgy huszonéves vagyok, otthon lakom, becsülettel tánogatom a családot anyagilag, és persze minden kiadásom fedezem. Köszönöm ha válaszolsz.
2021. dec. 14. 19:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%
Mutter egy dramatizáló, projektáló, önmagában bizonytalan, kontrollmániás scheggfej. A neki vett ajándékot is másnak adnám ezek után.
2021. dec. 14. 19:57
 12/35 anonim ***** válasza:
84%
Amint lehet ott kell hagyni őket.
2021. dec. 14. 19:59
 13/35 Savlekotő ***** válasza:
93%
Tudod ki venne nekik ajándékot,Gyűjtenél inkább külön költözésre. Nem akarják,persze mert elmegy a cseléd lábtörlő bokszolózsák. Ezért kell ma a gyerek..
2021. dec. 14. 20:00
 14/35 A kérdező kommentje:
Most nagyon kivagyok, bocsánat, amúgy nem szoktam így beszélni. Annyira örültem ma, hogy ajándékokat vehettem, meg ünnepi hangulatban voltam. Tavaly is ugyanez volt, akkor a díszeket vettem, és utána volt a nekem esés. Amúgy nem sajnáltatni akarom magam, de olyan jó kiírni. Sok minden áll a-mellett, hogy elmenjek, de sok minden a maradás mellett.
2021. dec. 14. 20:08
 15/35 anonim ***** válasza:
98%
Menjél. Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni. Anyádnak valami egyéb frusztrációja volt, amit rajtad vezetett le, mert te voltál ott.
2021. dec. 14. 20:12
 16/35 Thispain ***** válasza:
98%
Mik szólnak a maradás mellett?
2021. dec. 14. 20:14
 17/35 anonim ***** válasza:
11%
Ha dolgozol, akkor az ilyeneket közvetlenül munka után intézd, ne külön menj el, akkor nem kell annyit magyarázkodni. Ha mégis, akkor hivatkozhatsz túlórára, elhúzódtak a dolgok a munkahelyeden.
2021. dec. 14. 20:15
 18/35 A kérdező kommentje:

Utolsó, de ennyi idősen miért kellene munka után mennem? Bele is halnék, ha el sem mernék menni, az már azért durva lenne. Inkább viselem el a lecseszést, de 26 évesen nem fogok dugiba menni ajándékokat venni.

Maradás mellett szól, hogy sajnos egyedül vagyok, és sajnálom albérletre a pénzt, őszintén felénk 100000 körül van egy szoba, egyszer megpróbáltam, egy rosszabb környéket fogtam ki, sajnos majdnem tragédia lett, azóta ígyis rettegek ha egyedül vagyok.

2021. dec. 14. 20:19
 19/35 anonim ***** válasza:
23%
És emiatt örökké otthon akarsz majd élni?
2021. dec. 14. 20:21
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok örökké, de most ezt tartom a legértelmesebbnek. Rakok félre pénzt, és igyekszem az életben előre haladni, munka mellett tanulok, stb. De mindegy is. Köszi a válaszokat, mégha csak kiírhattam magamból legalább. Majd lesz valahogy. Jó éjt, kitartást azoknak akik most olvassák a kérdésem, és hasonlóan érzik magukat.
2021. dec. 14. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!