Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért aláz meg anya, amiért...

Miért aláz meg anya, amiért elmentem vásárolni?

Figyelt kérdés
Elmentem vásárolgatni, karácsonyi ajándékokat. Majd mikor hazaértem, anyám nekem állt, hogy mit képzelek, hogy jó dolgomban én vásárolgatok, a-helyett, hogy főztem volna. Ez az egy szabadnapom van a héten, amúgy megszoktam csinálni a házimunkát, kb 1 órára mentem ma el. Erre úgy nekem állt, mintha minimum valami sztriptízbárba mentem volna fellépni. Mit érez az ilyen szülő? Aza legrosszabb, hogy mindig ez van. Ha esetleg szórakozni megyek, ami nagyon ritka, akkor az is ilyen lealázóan van rám kiabálva. Ha van itt hasonló szülő, érdekelne miért teszi ezt? Amúgy huszonéves vagyok, otthon lakom, becsülettel tánogatom a családot anyagilag, és persze minden kiadásom fedezem. Köszönöm ha válaszolsz.
2021. dec. 14. 19:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
én majdnem 40 évesen mertem először visszaszólni apámnak. azóta sajnálom, hogy nem ment hamarabb. jobb lett volna. ehhez fel kell nőni. és nem pofátlanul, csak tényszerűen. nem kell bántani. csak elmondani, amit gondolsz. esetleg kérdezni
2021. dec. 14. 22:33
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valtoztatsz vagy igy amradsz, igazából rajtad áll.
2021. dec. 14. 23:36
 33/35 anonim ***** válasza:
55%
Mi az, hogy "nekem állt" 🤔 ez milyen tájszólás?
2021. dec. 15. 09:12
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Mar nem azert, de mi vagy te a csicsakaja, hogy neked kell fozni? Csak ossze tud dobni o is valami kajat egyszer az életben.. Ahhoz hogy hova mesz meg semmi koze, ha drogot mesz venni ahhoz se. Házimunka megvan csinalva, anyagilag beszállsz. Ezek utan le lehet kopni rólad.
2021. dec. 15. 13:31
 35/35 anonim válasza:
90%
1. nagy vagy már ne félj tőlük, ha kiabál veled, vedd fel te is a harcot és ordítsd le a fejét nyugodtan, vágd hozzá, hogy jelezze, ha már zavarja őt a jelenléted és simán elköltözöl (nyugodtan mondhatod, ő fog jobban meglepődni és szabadkozni). Ha azt mondja költözz el, akkor tök egyszerűen hagyd abba a házimunkát egyik napról a másikra és látványosan kezd csomagolni a cuccaidat, hamarabb feladja majd meglásd.
2021. dec. 15. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!