Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért aláz meg anya, amiért...

Miért aláz meg anya, amiért elmentem vásárolni?

Figyelt kérdés
Elmentem vásárolgatni, karácsonyi ajándékokat. Majd mikor hazaértem, anyám nekem állt, hogy mit képzelek, hogy jó dolgomban én vásárolgatok, a-helyett, hogy főztem volna. Ez az egy szabadnapom van a héten, amúgy megszoktam csinálni a házimunkát, kb 1 órára mentem ma el. Erre úgy nekem állt, mintha minimum valami sztriptízbárba mentem volna fellépni. Mit érez az ilyen szülő? Aza legrosszabb, hogy mindig ez van. Ha esetleg szórakozni megyek, ami nagyon ritka, akkor az is ilyen lealázóan van rám kiabálva. Ha van itt hasonló szülő, érdekelne miért teszi ezt? Amúgy huszonéves vagyok, otthon lakom, becsülettel tánogatom a családot anyagilag, és persze minden kiadásom fedezem. Köszönöm ha válaszolsz.
2021. dec. 14. 19:22
1 2 3 4
 21/35 Savlekotő ***** válasza:
81%
26 évesen le ordítanak mert szabad napon boltba mész,az a baj h hagyod h lábtörlőnek háztartási gépnek használjanak,nem csoda h senkid nincs ez taszító.. Nem 6 meg 16 éves vagy...
2021. dec. 14. 20:32
 22/35 Savlekotő ***** válasza:
29%
Te is csak panaszkodni jöttél,írd ki 29 évesen is majd..
2021. dec. 14. 20:33
 23/35 Savlekotő ***** válasza:
94%
17 es nem azt mondta hogy munka után menj hanem hogy hazudjál h túl órázol és menj oda ahova szeretnél. Már egy tizenéves jobban tud hazudni logisztikázni. Ha ez van egy bolt miatt persze h nincs kapcsolatod,remegve szervezni egy randit 26 évesen hogy utána ordítsanak otthon mintha egy 12 éves kislány lennél,itt borítékolom hogy ott leszel 10 év múlva is.. Az élet meg huss...
2021. dec. 14. 20:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Oda adnám az ajándékot, hogy "akkor cseszd meg boldog karácsonyt,a fene szenved ezek után a szabadnapomon legközelebb".
2021. dec. 14. 20:56
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
nem kell alpári módon, de mondd meg neki, hogy felnőtt vagy és azt csinálsz, amit akarsz. kérdezd meg, hogy neki ennyi idős korában ki parancsolgatott, ki kérte számon
2021. dec. 14. 21:02
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Kössz, hogy kiírtad a kérdést. Így már nem is annyira fáj havi 150-et kifizetni az albérletre. Eléggé terrorizáló családi környezetből jövök, szóval minden egyes euro centet megér...

29/F

2021. dec. 14. 21:19
 27/35 A kérdező kommentje:
Előbb-utóbb sajnos nekem is mennem kell.
2021. dec. 14. 21:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Ha jól emlékszem azt írtad, 26 éves vagy. Szerintem már eléggé benne vagy a kirepüléses korban. Persze nem tudhatom.

Meg persze az is igaz, hogy a mama hotelnek is meg vannak az előnyei.

Én ha jó emlékszem a huszas éveim legelején költöztem külön. Aztán össze az exemmel nálam. Majd külföldre az exem után, mármint akkor még barátnőm. Azóta is külön élek, pedig már rengetegszer próbáltak hazacsábítani. Lakással, kiváló házi kosztal, miegymással, de valahogy már nem akarom beadni a derekam, mert tudom milyen ha elkezdődnek a játszmázások... Annál bármi jobb, még az egyedül töltött idő is.

Most is érződik az adott válaszaidon, hogy ilyen kis befolyásolt, elnyomott vagy... Szóval én nem nagyon hóznám sokáig még az időt a helyedben. Legyél végre szabad kismadár. :)

2021. dec. 14. 22:04
 29/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ez igazán segítő, megnyugtató is volt. Sajnos sokan nem értik ennek a lelki hátterét, hogy aki ilyen szituban van, annak mennyire nehéz.
2021. dec. 14. 22:15
 30/35 anonim ***** válasza:
98%

Igazán nincs mit. Ha szükséged van egy vállra, vagy csak beszélgetni szeretnél írhatsz priviben is, most ráérek.

Meg nem szeretném itt túl személyes válaszokkal sem csipogtatni mások értesítéseit...

Amúgy miért nem költözöl el? Annyi szép hely van ezen a világon. (:

Csak az pénz, az anyagiak az oka, vagy van más is?

Sajnos túlságosan is megértem a helyzeted. Túlságosan :( Szóval ha tudok neked valamiben segíteni, akkor szívesen. :) Ha csak egy két jó szóval akkor is...

2021. dec. 14. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!