Miért mindig mások előtt aláz meg?
Anyám előszeretettel mindig mások előtt szid le, barátnőim, osztálytársaim előtt. Mintha direkt megalázó helyzetbe akarna hozni. Olyankor akar megbeszélni olyan dolgokat amihez másnak semmi köze.
Ebben örömét leli hogy nekem ciki?
Szóltam már neki hogy nemár, de nincs változás…
1- köszönöm, de abból szerintem még nagyobb veszekedés lenne.
2- ettől függetlenül úgy gondolom jó a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy nem szeret. De tény, hogy traumát okoz.
Ilyen az, amikor a problémát lehasítjuk magunkról, mert ha nem tennénk, foglalkozni kellene vele.
A szeretet egyféle. Nincs olyan hogy a maga módjan, még most megaláz,vde amúgy szeret. Egyféle. Nem fáj. Neked fáj. De amíg nem látod a valóságot, felesleges minden szó.
A 8 érti miről beszélek. A többieknek csak az jön le hogy gyáva és hülye vagyok.
7, az nem olyan könnyű, ha nem tudok elköltözni otthonról :)
Félre értesz kérdező, én is anyámmal élek. De nem hagyom, hogy megalázzon sehol. Hogyha rendelkezel olyan vitakultúrával és kellőképpen vehemens is vagy akkor letudod nyomni.
De ha ezt így reagálod le, hogy ez van és kész akkor nem értem magát a kérdést, hogy minek tetted ki, nem leszel előrébb a panaszkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!