Mennyi pénzt kéne ilyenkor beadni a családi kasszába?
Nem segít a házimunkaban mint a takarítas, mosás,kerti munka vagy főzés.
A fizetése nettó 266e.
A szülők addig is jól kijöttek ennyiből amíg tanult az iskolában.
Én mondanám neki hogy ok rakja félre a lóvét de a házimunkából vegye ki a részét és azzal indokolnám neki hogy majd ha elköltözik nem lesz aki helyette mecsinálja
De szerintem a hó végén ha elfogyott a 60e akkor adnak neki a szülők
22-es az irreális akkor 0forint marad nála szóval még jobban élősködne a szülőkön erre kell arra kell
(Mivel 200at félre tesz)
Szerintem a házimunkából vegye ki a részét, ennek alapnak kellene lennie.
A fizetéséből meg tegyen inkább félre+ ruhát, szórakozást, pipere cuccokat stb finanszírozza magának.
Undorító az a szülő, aki ahogy kijön a gyereke az egyetemről, egyből követeli tőle, hogy adjon be pénzt a háztartásba, főként, hogy nem állnak szarul anyagilag. A szőlő azért van, hogy támogassa a gyereket, nem kihasználja.
A gyerek, meg úgy tud segíteni, hogy a házimunka egy részét átvállalja.
Én egy esetben kérném az otthon elő gyerekemet, hogy adjon haza a fizetéséből, ha azt látnám, hogy nem tesz félre és az egész fizetését elherdálja. Ebben az esetben, amit hazaadna, azt félretenném neki és amikor elköltözik, akkor megkapná.
Mi az, hogy SEMMIT sem végez el a házimunkák közül??? Nem, nem “segítünk”, hanem kutyakötelessége egy felnőtt embernek ugyanúgy kivenni belőle a részét, mint bárki másnak, aki abban a háztartásban él. Ne vicceljünk már. Óvodás gyerektől elvárható, hogy ne hagyja szét a játékait, a nevelés már itt elkezdődik.
Mondjuk nálunk eleve nem lenne opció, hogy nem csinál semmit, de ha már mégis, akkor adhatná le az egész fizetését, elvégre semmi szüksége rá, ha teljes mértékben el van tartva. Ha ötcsillagos szállodában érzi magát, ahol “all inclusive” etetik, itatják, mosnak, takarítanak rá, akkor szépen fizesse is meg az árát ennek az életnek.
A pofám leszakad vazzeg. Ja és aspergeres vagyok. Ez semmire sem magyarázat ebben az esetben.
Egyébként süt a kérdésből, hogy te vagy ez a kis eltartott szarházi, nem kell E/3-ban sunyulnod.
Csinálja a házimunkat!
És minimum havi 50.
Az asperger felmentés a házimunka alól?
Jó tudni, majd akkor ezentúl nem csinálok semmit...
Az anyagi része szerintem a szülők helyzetétől függ, bár nem húznám le a gyerekemet 100-150ezrekkel. 50e, az fedezi a rezsi rá eső részét, meg az étkezése egy részét.
A saját igényeit meg rendezi.
De azt, hogy otthon ne csináljon semmit, na azt nem tűrném el semmi szín alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!