Mennyi pénzt kéne ilyenkor beadni a családi kasszába?
Figyelt kérdés
Nem segít a házimunkaban mint a takarítas, mosás,kerti munka vagy főzés.
A fizetése nettó 266e.
A szülők addig is jól kijöttek ennyiből amíg tanult az iskolában.
jan. 28. 09:28
31/32 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem a legnagyobb még csak most megy középiskolába, de így is megy a cirkusz, mert mindenért szólni kell, de nem vagyok cseléd, és nem tudom, sok szülő miért viselkedik úgy, aztán panaszkodnak, hogy a gyerek/vagy már nem is gyerek nem csinál otthon semmit...
32/32 Katona Dius válasza:
Én a magam példáját tudom írni, 4 éve költöztem el, 6 évig laktam anyuéknál úgy, hogy már dolgoztam. Anyuék nem kérték, de én úgy gondoltam, ha már dolgozok, ez a minimum: a rezsi rám eső része, a kaját magamnak álltam (ételallergia miatt amúgy is necces volt anyámnak rám még külön főznie), a házimunkát 5en elosztottuk magunk között (szüleim, a két öcsém és én, de ez iskolás koromban is így volt), illetve a háziállataim (két cica) teljes költsége (ténylegesen az enyémek voltak, én hoztam haza őket, nem valami "közösen akartuk" dolog). Nem volt egy világmegváltó fizetésem, alig a garantáltbérminimum felett kerestem valamivel, de emellett tudtam félre tenni egy keveset és el tudtam látni magam (ruha, cipő, tisztálkodószerek, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!