Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi pénzt kéne ilyenkor...

Mennyi pénzt kéne ilyenkor beadni a családi kasszába?

Figyelt kérdés

Nem segít a házimunkaban mint a takarítas, mosás,kerti munka vagy főzés.

A fizetése nettó 266e.

A szülők addig is jól kijöttek ennyiből amíg tanult az iskolában.

jan. 28. 09:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Mivel aspergeres ezért nem volt egyszerű neki az álláskeresés. Egyenlőre szeretne a jelenlegi munkahelyén 1-2 év gyakorlatra tapasztalatra szert tenni és csak azután keresne új állást.

jan. 28. 11:05
 12/32 anonim ***** válasza:
29%
Nehéz számszerűsíteni, mert a teljes fizetése sem lenne elég az ellátására, lakhatására, kiszolgálására.
jan. 28. 11:36
 13/32 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, azért, mert egy gyerek aspergeres, nem tud takarítani, mosni, főzni, kerti munkát végezni? Ugye ezt Te se gondoltad komolyan? Aki munkaképes, az önmagát is el tudja látni és a házimunkában is részt tud venni.
jan. 28. 11:46
 14/32 anonim ***** válasza:
36%
100 körül
jan. 28. 12:10
 15/32 anonim ***** válasza:
59%

9-es vagyok. Pályakezdőként, pláne ha aspergeres, akkor ez “elmegy”, de nem szabad ebbe beleragadni, mert ennyiből szerintem nagyon nehéz egy önálló életet megoldani, pláne félretenni (és ha aspi, akkor vsz a parkeresés is nehezebb, de persze nem lehetetlen párt találni es akkor kéz fizuból kicsit könnyebb).

A házimunka viszont nálam alap lenne, mosogatás, takarítás, saját ruhái mosása, vasalása, pakolása).

jan. 28. 12:47
 16/32 anonim ***** válasza:
73%
Azért azt jó lenne tudni hogy mit kezd a fizetésével mert ha félreteszi akkor kb 50 lenne reális 100at bankba 100bol meg csak el van a hónapban
jan. 28. 15:53
 17/32 anonim ***** válasza:
7%

Engem komolyan érdekelne, hogy aki lepontozott, az miért tette?

10. voltam

jan. 28. 16:33
 18/32 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom irigykednek
jan. 28. 16:45
 19/32 A kérdező kommentje:

Mivel később szeretne felköltözni Budapestre ezért mindig féretesz 200e forintot.

jan. 28. 16:45
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
tehát akkor nem csak hogy lusta de ingyenélő is?
jan. 28. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!