Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha azt feltételezn...

Mit tennél, ha azt feltételeznéd, hogy az egyetemista gyereked meglopott?

Figyelt kérdés

Otthon egy pénztárca eltűnt, amiben tartottál valamennyi pénzt.(Egyébként azért, mert mindig leveszed a pénzed a kártyáról, mindenütt kp-t használsz)

Az egyetemista gyerekedre gyanakszol Élete során sokszor kaptad hazugságon, de leginkább csak a jegyeivel kapcsolatban, és soha nem volt olyan hazugság, ami arra ment volna ki, hogy pénzzel lehúzzon. Lopni se lopott. Függősége tudomásod szerint nincs. Sokat nem tudsz róla, hogy mit csinál, amikor nincs otthon, ne nagyon avat be a dolgaiba, ha kérdezed, hogy mi van vele, akkor sokszor leráz azzal, hogy semmi. Konkrétan bizonyítékod nincs ellene.

A gyanú abból adódik, hogy nem találtad meg a pénztárcát azután, hogy a gyereked visszautazott a kollégiumba. A házban rajtad kívül a gyerek apja él, aki az élettársad, aki hosszabb ideje táppénzen van, otthon tv nézésen kívül szó szerint semmit nem csinál, nem megy bevásárolni, tényleg, semmi(mondjuk egészségesen se csinált soha semmit otthon, szóval ez nem változott), csak orvoshoz megy el. Régebben masszívan ivott, de már évek óta nem. Szerinted nem ő a tettes.

A gyereked azt állítja, hogy nem ő vitte el a pénztárcát, amiben a pénz volt, sőt, azalapján, ahogy leírtad a pénztárca kinézetét, ő még azt életében nem látta az elmondása alapján.

Szóval, mit teszel, ha azt hiszed, hogy a gyereked volt az elkövető, de nincs bizonyítékod?

jan. 26. 22:50
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
38%
Kamu.
jan. 27. 04:55
 12/49 anonim ***** válasza:
81%
Napokig nem vetted észre, hogy eltűnt a pénztárcád? Ezt azért elég nehezen hiszem el...
jan. 27. 05:30
 13/49 anonim ***** válasza:
95%
Én inkább átgondolnám, hogy nem hagytam-e el valahol azt a pénztárcát.
jan. 27. 05:48
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem is feltételeznék ilyet, hogy a gyerekeim vagy a párom ilyet tenne. Soha nem kellett hazudozniuk itthon pénz kapcsán.

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy valahol elkevertem. Ami amúgy bárkivel megeshet.

jan. 27. 06:29
 15/49 anonim ***** válasza:
97%

Ha nincs 100%-os bizonyítékom akkor semmit se tennék. Bizonyíték nélkül nem vádaskodom. Felfogom tanulópénznek és jobban vigyázok a pénzemre.

Természetesen a lakásban élő és ott megfordult személynek megemlíteném a pénz eltűnését.

jan. 27. 06:46
 16/49 anonim ***** válasza:
84%
Itt akár te is lehettél. Aki egy ilyen romhalmaz tetején él, sose tudhatja mit csinált tegnap:)
jan. 27. 07:15
 17/49 anonim ***** válasza:
98%

De miért lopta volna el tárcástul? Kivesz valamennyi pénzt belőle oszt csókolom.

Szerintem sem a gyerek volt, inkabb valamelyik szülő keverte el valahová.

jan. 27. 07:26
 18/49 anonim ***** válasza:
81%
Innen nézve nem a gyerek volt, hanem az elettars. Amúgy miért nem vágod ki ezt a diszpeldanyt? Nem dolgozik, alkesz -egész életében az marad, akkor is, ha nem iszik- , nem dolgozik, nem segít, nem alszok együtt.
jan. 27. 07:34
 19/49 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem hibázna ekkorát a tolvaj, hogy a tárcát is elrakja, az lenne az érdeke, higy te a tárcát ugyanott találd, látszólag érintetlenül akkor nem jössz rá, mi történt.

Ergo rémeket látsz, és alaptalanul vádaskodsz 99 százalék eséllyel.

jan. 27. 07:35
 20/49 anonim ***** válasza:
68%
Elgondolkodnék miért maradtam egy alkesszal együtt.
jan. 27. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!