Akit otthagyott gyermekkorában az apja, szereti ettől függetlenül? És az új barátnőjét, feleségét, ha van azóta?
Ne haragudj kérdező, de ez egy hülye kérdés.
Abban az esetben, ahol tényleg a gyereket hagyja el az apa ott nem igazán tartják utána a kapcsolatot. Ilyen esetben miért szeretné?
Ha meg csak elválnak, normál esetben a gyerekét nem szarja le attól még
Egyiküket se szeretem: az "apám" egy gyáva senki, ha holnap meghalna, kétlem, hogy akárcsak egy könnycseppet is hullatnék érte. A nevelőapámat ellenben valódi apámként szeretem. Az új párja egyszerűen érdektelen, számomra ő egy senki.
Néha próbálnak velem kapcsolatba lépni, de ezzel tizenhét évet elkéstek, így részemről már megszakítottam a kapcsolatot.
24/N
9-es, 99%-ban azzal együtt onnantól kezdve, főleg, amint új nő is van a láthatáron olyan nagy ívben szrik a gyerekre, mint a huzat.
Kérdező: mit szeressek egy gerinctelen bunkón, aki 9 éves korom óta szrik a fejemre?
Elváltak, oké, ez egy dolog, ám attól létezik láthatás, kereshet, mert Ő a felnőtt, és nem anyámmal kell takarózni, amiért nem évi kettőnél többször nem volt rám kíváncsi. :D
És ahány egy szülővel felnőtt ismerősöm van, kivétel nélkül mind ez a tapasztalat.
Apuka lelép, jön egy új kapcsolat, esetleg új gyerek és a "régi" onnantól kezdve egy senki. TALÁN a gyt-t normálisan utalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!