Feleségemmel elvaltunk Valas előtt tudtam meg,hogy az apja gyermekkorában molesztalta. Volt nejem es nővére is elmondta nekem de nem hajlandóak jogi úton nyilatkozni szeretném a gyermekemtöl távol tartani a nagyapját, jogi keretekkel! Mit tegyek?
Semmit nem tudsz tenni jogilag. A volt feleségeddel kell beszélni, hogy ne vigye oda a gyereket. Csak akkor lehetne tőle távol tartani jogilag, ha elítélnék gyermekbántalmazás/molesztálás miatt.
A volt feleséged hazaköltözik az apjához?
Megmondod a vén vérfertőző pedofilnak, hogy tudod, hogy molesztálta a gyerekeit, ezért nem akarod a gyerekeid közelében látni és ha ezt nem fogadja el tőle, akkor feljelentést teszel ellene a gyámhatóságon!
A rendőrségen utólag, más nevében nem tudsz feljelenteni.
De mi a gond? A gyerek anyja hagyja, hogy a nagypapa a gyerek közelében legyen vagy kettesben hagyja őket??
Mert ha nem, akkor nem értem minek kéne jogilag csinálni bármit is, hiszen nem fordulhat elő molesztálás.
Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy egy korábban molesztált ember odaengedje a saját gyerekét a molesztálóhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!