Hogyan győzzem meg a keresztény szüleimet, hogy nem bűn smink?
10
Annak a hatására kezdtem el elolvasni a Bibliát rendesen az elejétől.
Gimiben volt Bibliaismeret óránk, de ezeket "valahogy" nem érintettük benne. Most felnőttként szépen színessel emelgetem ki a hülyeségeket, a keresztények által már nem tartott dolgokat, meg azokat a részeket, ahol Isten egy f.szkalap volt a még a sulimtól kapott Bibliába. Lassan haladok, mert jobb elfoglaltságaim is vannak, de tényleg olvasom. Amúgy más kiemelt dolgaim is vannak, de nem hiába vannak benne ezek a viccben. Ezek a legszembetűnőek, s ezeken szörnyülködnek el még a habzó szájú keresztények is.
Az 5-ös kommentjében sok igazság van, de viszont azt is írja a biblia, hogy "minden tekintetben engedelmeskedj a szüleidnek" és én azon kezdtem el gondolkodni, hogy miért engedte meg Isten, hogy megtudják a sminkelésem?!
Nem lehetséges azért, mert ő nekik ad igazat?
12-es nagyon igazad van, de az iskolába megfigyelnek emberek által...
Ha leszedem és kiderül lehetséges, hogy vége is lesz a sulimnak és kivesznek...
És otthonról nem engednek ki, dolgozni nem tudok menni, egyetem mellett nemhiszem, hogy menne, de Isten azt is mondja "minden titokra fény derül"
Úgyhogy teljesen nincs kilátás úgy jó sokáig.
Amúgy amit kidobtak azt már újra vettem csak nem tudom, hogy most mit is kezdjek vele, ezért kérem a segítségeteket.
Mit gondoltok arról, hogy minden tekintetben engedelmeskedjünk?
Én csak szeretnék megérteni, hogy mit kéne tegyek olyan helyzetben amiben az egyik oldalon Isten a másikon pedig a szülők állnak és, hogy hogyan is tudnék úgy cselekedni, hogy Isten szerint ne vétkezzek...
Mellesleg nem szeretnék egy évet sem elpazarolni egy ilyen szülők miatt.
De az ilyen kommentelők ha nem segítenek, akkor szerintem tartsák meg a véleményüket.
Anyádéknak is megmondhatod akkor, hogy tartsák meg a véleményüket, te bizony sminkelsz. Ahhoz nem vagy elég kemény, igaz?
Igazából az egész életedet el fogod pazarolni, borítékolom. Sajnálom. Azon lehet segíteni, akár változatni.
Ha nem tudod, akkor szerintem bűn. Ha élnéd a bűntelen formáját tudnád. Növeld az önismeretedet, kutasd magadban, miért szeretnéd ezt, és mit is szeretnél, és láthatod, miért gyönyörű és szép. Akkor majd lesz mit mondani.
Segítek: önkifejezés, önmegtapasztalás, az önvalónk kinyilatkoztatása a fizikai létbe.
Szuleid bolondok illetve bantalmazok. Menekulj 18 evesen barhova!!
Mindenki ovakodjon az elbebeteg szektasoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!