Elvált szülőknél mennyire gyakori, hogy a "hétvégi szülő" a láthatáson ugyan többé-kevésbé ellátja a gyereket, gyerekeket, de különösebben nem foglalkozik vele, velük, programokat sem csinál?
Figyelt kérdés
jan. 18. 12:21
11/17 anonim válasza:
Gyakori, velem is ezt csinálta apám.
13/17 anonim válasza:
A család kettévált. A gyerekkel elsősorban családi életet kell élni, közös időtöltés, otthoni tevékenység.
14/17 anonim válasza:
Mi sem programoztunk - őszinte leszek, én sem igényeltem a napi 9 tanóra és utána még 2-3 óra magolás után.
Otthon voltunk, kertészkedtünk, főztünk, sétáltunk, nyáron elmentünk strandra egyik nap, télen hóembert építettünk, néha mozi, de alapvetően otthon voltunk.
15/17 anonim válasza:
Nálunk tulajdonképpen már nincsenek ilyenek. Nyáron játszótér, 1-2 szabadtéri program, télen egy mozi nagyon ritkán. A gyerektartásba belelett számólva havi szinten a gyereknek szórakozásra, játékra, kirándulásra is, párom belement, de nem fogja 2x fizetni ezeket a dolgokat, mondta is az anyának, hogy így nemfogja tudni elhordani a válasz az volt, hogy nembaj. Anyuka elköltözött messzire, így elmenni a gyerekért se olcsó, ráadásúl egy ideje elkezdett a gyerek hazudozni, kijátszani az apát(7 éves), szándékosan tönkreteszi a játékait és megveri a többi gyereket a környezetében. Kezelhetetlen lett, így büntetésből se. Helyette sokat beszélgetnek, minőségi időt töltenek együtt. Különben se erről kell szólni az elvált szülők gyerekeinek az apával töltött idő, hogy állandó programok.
16/17 anonim válasza:
Gyakori, én kb le voltam passzolva apukám szüleinél, ezért nem is alakult ki szoros kapcsolat apukámmal, ellenben a nagyszüleimmel igen. Apa mindig az aktuális barátnőjével töltött időt..aztán később mikor felnőtt lettem..és addigra kialakult neki is egy stabil kapcsolata, próbálta velem erősíteni a kapcsolatot..több kevesebb sikerrel...én sem voltam túl nyitott, de nem tudtam a helyzetet kezelni. Sajnos pár éve nagyon beteg lett, majd nemsokára rá el is hunyt...Sokat gondolkoztam a halála után hogy mit csináltam rosszul..nem-e kellett volna nekem is jobban nyitnom felé..
17/17 anonim válasza:
Èn alig vàrom hogy jöjjenek,szeretettel vàrom őket, mondom hogy menjunk ide, v oda, csinaljunk ezt azt. De ők szeretnek a règi otthonukban lenni,a szülőhazukban,gyönyörû szobajukban,kenyelemben,ahonnan a bìro kitette őket. Nem vàgynak el, nem kivànnak màst,csak bèkèben otthon lenni, együtt,mint gyerekkorukban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!