Mit mondjak anyukámnak?

Figyelt kérdés

Tegnao este 7orakor kimentünk haverokkal étterembe enni egyet. Jott az ötlet hogy miert ne igyunk? Hat nyilván en ilyenben mindig benne vagyok, egy 18 éves sraccal

Sikerült is megvenni a vodkát. Elindultunk az egyik haveromhoz hogy mégiscsak ne hidegben legyünk. Ütközben iszogttunk lassan, oda értünk Kis idő élteltevel en nagykn sokat ittam es csúnyán berugtam, haza fele menet hanytam is jol voltam mar amikor be jottem a házba, ittam vizet levetköztem es azonnal le feküdtem aludni. Arra keltem fel hogy hanyok, elmentem a mosdóba tükörbe annyit látok, higy a testem tiszta hányás. Zuhanyoztam, közben hanytam is, nem túl tisztán emlékszem de jott anyukám kinyitotta a zuhany ajtajat es nagyon megvert… ennyire régen kiabáltak velem,

Befejezem a zuhanyt fel jottem a szobamba es megint bejött megint megvert, ordított hogy takaritsak fel, az agyamat nagyon össze hanytam( matrac, párna). Most Hajnali 1 óra van mostanáig szellozttem es meg mindig elegge büdös van. Lényeg a lényeg, holnap reggel mit mondok anyukámnak hogy a legjobban megússzam az egeszet? 16F

jan. 13. 00:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért annyira lényeges az, hogy "16 ÉVESEN" okádja össze a lakást. Úgy írjátok, mintha más korosztályban már nem lenne akkora baj. Én ugyanolyan idióta hülye fasznak tartanám a 26 éves gyerekemet is, meg az 55 éves férjemet is, ha összehányja a kbszott matracot. Eleve ha hányásig issza magát. Az istenes bebszást meg szimplán nem díjazom, a szórakozás alja minden korosztálynál, hányás nélkül is.

Még pont egy 16 éves felé lehet a legmegértőbbnek lenni, mivel nem ismerte ki magát és az alkoholt. Le is írta, hogy lassan ütött be a pia, aztán meg azt hitte, már kihányta magát és jól van.

Hát én nagyon ideges lennék az anyagi kár (szerintem a matracnak kampó) és a kényelmetlenség (hányásfoltok, bűz) miatt is, de csak közölném, hogy jó hülye voltál, undorító az egész, és takaríts ki. Mert az egy ilyen után egész napos program, és nyilván nem én fogom csinálni, mert ezt az ajándékot nem kértem. Megértésem jeléül kapsz egy pirítóst meg egy citromos teát, mikor már képes vagy fogyasztani valamit.

jan. 13. 14:39
 22/24 anonim ***** válasza:
63%

A takarításhoz friss idegrendszer és technikai rátermettség is szükséges. Ha valaki 16 évesen elsorvasztja az idegeit alkohollal, az már soha nem lesz normális és rendszerető ember.

Ha a kérdező - a családi problémáitól függetlenül - nem hagy fel azonnal és végérvényesen az alkohollal, akkor le van írva az egész élete!

jan. 13. 14:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy apád megértőbb volt. Ne élj vissza ezzel és tanulj a hibádból. A helyedben más barátok után néznék.
jan. 13. 16:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt is vegyük hozzá, hogy a kérdés leírásából kiderül, hogy a kérdező "nyilván ilyenben mindig benne van". 16 évesen.

Az, hogy szétokádta a éfl házat az lehet első alkalom, de ez alapján az, hogy piál és részeg az nem.

A 45 éves alkoholsita nagybátyámat is megverte az apja, miután a pia miatt szétment a feleségével, hitellel terhelte a szülei házát, hogy a sajátját ne vigye el a bank, a szülei helyette fizettek ki tízmilliókat, hogy ne kerüljön utcára.... Ő meg elment, berúgott és folytatta. Van az a pont, ahol kifogy az érvekből az ember.

jan. 13. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!