Mit mondjak anyukámnak?

Figyelt kérdés

Tegnao este 7orakor kimentünk haverokkal étterembe enni egyet. Jott az ötlet hogy miert ne igyunk? Hat nyilván en ilyenben mindig benne vagyok, egy 18 éves sraccal

Sikerült is megvenni a vodkát. Elindultunk az egyik haveromhoz hogy mégiscsak ne hidegben legyünk. Ütközben iszogttunk lassan, oda értünk Kis idő élteltevel en nagykn sokat ittam es csúnyán berugtam, haza fele menet hanytam is jol voltam mar amikor be jottem a házba, ittam vizet levetköztem es azonnal le feküdtem aludni. Arra keltem fel hogy hanyok, elmentem a mosdóba tükörbe annyit látok, higy a testem tiszta hányás. Zuhanyoztam, közben hanytam is, nem túl tisztán emlékszem de jott anyukám kinyitotta a zuhany ajtajat es nagyon megvert… ennyire régen kiabáltak velem,

Befejezem a zuhanyt fel jottem a szobamba es megint bejött megint megvert, ordított hogy takaritsak fel, az agyamat nagyon össze hanytam( matrac, párna). Most Hajnali 1 óra van mostanáig szellozttem es meg mindig elegge büdös van. Lényeg a lényeg, holnap reggel mit mondok anyukámnak hogy a legjobban megússzam az egeszet? 16F

jan. 13. 00:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem megdicsérni kell, de annak sincs sok értelme hogy egy részeg gyereket megver ijedtében..
jan. 13. 08:49
 12/24 anonim ***** válasza:
24%
Ja, ez ilyen. Megijedek, hogy baja lehet a gyerekemnek, ezért gyorsan elverem; így legalább biztosan lesz baja (mentális egészség kifejezés amúgyis ismeretlen).
jan. 13. 09:36
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Én nem verném meg a 16 éves gyerekemet ha egész éjszaka hányna, olyan részeg lenne.

Csak nem beszélnék vele addig, míg nem kér bocsánatot, őszintén. Ja és mivel 16 éves, nem engedném el sehova, telefonját elvenném. Ha elmenne és tudnám hova, rendőrséget küldenék rájuk. Következő olyan esetnél mikor az egész éjszakát végig hányja, mehet a haverjához lakni. Gyertek pontozzatok le, milyen diszfunkcionális az én családom is. :) De nálunk nincs ilyen mértéktelen italozás. Ez nem szórakozás. De még csak nem is feszültség levezetés. 16 évesen? Még ha a doktoriját csinálná, azt mondom oké.

jan. 13. 09:41
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Azért sok szülő elfelejti, hogy ő is volt fiatal és nem mindig volt a legdecensebb.

Én nem mondanék semmit. Anyuka ezzel a tettlegességgel kissé túltolta a szankciót.

És máskor vigyáznék, hogy csak annyit igyak, ami nem üt ki.

jan. 13. 10:19
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
14es, igen, voltam fiatal, de nem hánytam végig kamaszként a szüleim házát részegen, sőt, bedrogozva se mentem haza, mi több, kapaszkodj meg, még csak egy éjszakás kalandom se volt. Sanyarú fiatal korom volt igaz? :-D
jan. 13. 11:19
 16/24 A kérdező kommentje:
Reggel lementem, bocsánatot akartam kérni, mondta egyből hogy bocsánatot ne kérjek mert azzal mehetek a sóhivatalba(?). Jól le ordított megint. Azt is mondta hogy a kezei lilák lettek, ugy megvert..??? Apukám is haza jott később, elmondtam neki is mi történt, o tejesen normálisan kezelte a dolgokat. Leült velem beszélgetni, hogy tényleg tanultam-e a hibámból es hogy ő nem azért dolgozik hogy eligyam a pénzt. Ez teljesen jogos volt es jobban is erzem magam azután hogy nem lefordítottak hanem leült es beszélt velem.
jan. 13. 11:23
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"14es, igen, voltam fiatal, de nem hánytam végig kamaszként a szüleim házát részegen, sőt, bedrogozva se mentem haza, mi több, kapaszkodj meg, még csak egy éjszakás kalandom se volt. Sanyarú fiatal korom volt igaz? :-D"

Ha erre azt mondom, "Oké, megnyerted. Hogyan tovább?"

Arra mit mondasz?

jan. 13. 11:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

17

Meg kellene értened, hogy nem attól értelmes egy élet, hogy bebaxol a haverokkal 16 évesen és 14 évesen már szexelsz. Nyilván "persze", majd 80 évesen ez lesz a legszebb emléked, ami miatt érdemes volt élni. Haha. Aki így gondolkodik, az örök gyerek marad. :) A normálisabbak meg felnőnek és megtalálják az értelmes szórakozást, ami nem jár magad alá hányással és fosással, vagy függőséggel.

jan. 13. 11:29
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

16

Anyád ezért mondta ezt, mert megakarja veled értetni, hogy k*rvára megbántottad ezzel a viselkedéseddel, mert nem akarja a 16 éves gyerekének az okádását hallani hajnal 1-kor, mert az "bebaszcsizott". Szeretné, ha ennél komolyabban viselkednél. Idő kell neki, hogy feldolgozza, hogy az a gyerek, akit a kezében tartott már abban leli örömét hogy kiokádja a megivott alkoholt.

Legközelebb próbáld meg kicsit kontrollálni magad.

jan. 13. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

A megveréses részét túltoltad, de anyád helyében én is hülyét kapnék, hogyha a 16 éves idióta gyerekem beba.szcsizva összehányná a fél lakást.

Itt nem anyukád a hülye, hanem te.

jan. 13. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!