Szülők, ti is csak akkor vesztek meg valami drágább, értékesebb dolgot a gyereketeknek, ha jól tanul?
Ilyenekre gondolok, hogy például telefon, márkás ruhák vagy bármi, amire nagyon vágyik.
Az én telefonom múlt hónapban volt 3 éves, és már egyre gyorsabban merül, azaz kezd beszarni az akksija, úgyhogy hamarosan szeretnék új telefont, IPhone-ban gondolkodom, mert azt mondják azok akár 3-4 évig is bírják, az Androidos telefonok meg csak 2-3 évig.
Viszont sajnos nem vagyok túl jó tanuló, és nem azért, mert nem tanulok, hanem nekem túl sok idő kell ahhoz, hogy tökéletesen benne maradjon a fejemben a tananyag, de van úgy, hogy alapos tanulás után is sok dolgot elfelejtek.
Szerintem én erről nem igazán tehetek, mert nyilván nem egyformák az emberek képességei, van aki gyorsan tanul és van, aki kevésbé, és ezzel nincs is semmi baj, én beleteszek minden energiát, de anyukám azt mondta, hogy addig biztos hogy nem kapok iPhonet, amíg nem leszek jó tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!