Szülők, ti is csak akkor vesztek meg valami drágább, értékesebb dolgot a gyereketeknek, ha jól tanul?
Ilyenekre gondolok, hogy például telefon, márkás ruhák vagy bármi, amire nagyon vágyik.
Az én telefonom múlt hónapban volt 3 éves, és már egyre gyorsabban merül, azaz kezd beszarni az akksija, úgyhogy hamarosan szeretnék új telefont, IPhone-ban gondolkodom, mert azt mondják azok akár 3-4 évig is bírják, az Androidos telefonok meg csak 2-3 évig.
Viszont sajnos nem vagyok túl jó tanuló, és nem azért, mert nem tanulok, hanem nekem túl sok idő kell ahhoz, hogy tökéletesen benne maradjon a fejemben a tananyag, de van úgy, hogy alapos tanulás után is sok dolgot elfelejtek.
Szerintem én erről nem igazán tehetek, mert nyilván nem egyformák az emberek képességei, van aki gyorsan tanul és van, aki kevésbé, és ezzel nincs is semmi baj, én beleteszek minden energiát, de anyukám azt mondta, hogy addig biztos hogy nem kapok iPhonet, amíg nem leszek jó tanuló.
Nekem hosszú évekig tökéletesen működött az androidos telefonom. Te csak "menőzésből" akarsz iPhonet,valld be.
Amúgy mi a kérdés, ha diákmunkázol és meg tudod majd venni?
Ekkora értékű dolgot magamnak se veszek. Pár év és kuka. Menjen a gyerek dolgozni és keresse meg az árát, mert úgy látom, nem fogod fel a pénz értékét. Jövőre jogsit csinál a gyerek, megkapja az én autómat, ami 5 éves, de egy nyamvadt iPhone... Felét állnám, ha annyira szeretné. Vagy karácsonyra kapna egyet, de akkor csak azt, mindenkitől.
Közepesen lusták tanulásban, engem ez nem befolyásol, de ajándékot alkalomra veszünk, csak úgy nem kap több 100ezres dolgokat, mintha egy tábla csokit kapna.
Ezen kérdés lényege: Debil Pistike hisztizik, hogy nem kap ájfont.
Hidd el nem a tanulmányi eredményed miatt nem vesznek neked fél milliós ájfont! Belegondoltál már abba, hogy a családi költségvetés nem engedi meg az almás telefont?
24-es, most nézegettem meg a Xiaomi telefonokat, és nagyon tetszenek, úgyhogy valószínű, hogy olyat fogok majd venni, miután összegyűjtöttem rá a pénzt.
De egyébként neharagudjatok, a legtöbben nem is kérdésemre válaszoltatok, hanem a leírásomban szereplő utolsó mondaton lovagoltok, hogy én önigazolást keresek, mert én úgy gondolom, hogy jár nekem egy iPhone. Nem, nem jár, mert muszáj javítanom több tanárgyból is.
A kérdésem pedig arról szólt, hogy a többi szülők is a tanulmányi átlagtól teszik-e függővé, hogy a gyerek megkap/megvehet-e valamit, vagy sem.
Eleve nem veszek haszontalan, drága szrokat, mikor az félhavi ebédpénz, és tök felesleges.
Ha nem tetszik neki, lehet diákmunkázni, de nem kap 40 ezres cipőt, mert az "menő", sem 140 ezres telefont.
29-es, off, de miért írja itt mindenki hogy az iPhone szar, amikor azt mondják, hogy az a legjobb telefonmárka? :D
Akkor ezek szerint nem is olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!