Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy olyan embernél akit...

Egy olyan embernél akit molesztáltak gyerekkorában nagyobb a kockázat hogy ő is molesztálni fogja a sajátját?

Figyelt kérdés
Férfiról van szó és egy férfirokona molesztálta. Nem lett visszahúzódó és undorral teli hanem ő maga is biszexuális lett és jelenleg férfival van együtt. De megszállott hogy neki gyerek kell. Saját gyerekre vágyik alapvetően de ha nem megy szét a párjával akkor gondolkodnak rajta hogy a későbbiekben örökre fogadnának olyan országban ahol lehet.

jan. 10. 13:10
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
11%

Nagy eséllyel molesztáló lesz az, akit gyerekkorában molesztáltak.

Nem 50%, jóval nagyobb az esély rá.

jan. 10. 16:56
 32/52 anonim válasza:
93%
Nejemet rendszeresen, tartósan molesztálták kislány korában,de picit sem lett ettől ő is molesztáló.
jan. 10. 16:58
 33/52 anonim ***** válasza:
16%

32-es, de gondolom utána járt terápiára.

Én arra gondoltam, amikor valaki nem jár (vagy félbehagyja, vagy rossz szakemberhez kerül stb.)

jan. 10. 17:04
 34/52 anonim ***** válasza:
92%
#33: bárcsak a pszichológusok tudnák, amit Te tudsz...
jan. 10. 17:38
 35/52 Thunderfairy ***** válasza:
14%

32-es.

Nem akarlak megijeszteni de lehet hogy még csak nem derült ki róla ez. Sok sorozatgyilkos is molesztálva volt gyerek kórába. Inkább ne legyen olyannak gyereke akinek olyan múltja van.

jan. 10. 17:44
 36/52 anonim ***** válasza:
91%

Thunderfairy

Ne zavarjon, de mindenkinek van múltja és olyan sorozatgyilkos is van n kevés, akit soha senki nem molesztalt.

jan. 10. 17:52
 37/52 anonim ***** válasza:
93%

"Sok sorozatgyilkos is molesztálva volt gyerek kórába."

. Ha mindenki sorozatgyilkos lenne, akit molesztáltak, már kihalt volna az emberiség.

Egyre jobbak itt a válaszok. Mondok jobbat: a nemi erőszakot elkövetők majdnem 99%-a férfi. (sokakkal ellentétben, én hivatkozok is: [link]

Mi következik ebből? Jobb a férfiakat kerülni, mert Te is áldozat lehetsz!!!!!

A kamukérdés mögé bújtatott valódi kérdésre egyszerű a válasz: [link]

Nézz utána, a kedvenc hírességeid közül kit abúzáltak gyerekként, és gondold át, hogy kevesebbet ér-e emiatt.

jan. 10. 18:11
 38/52 A kérdező kommentje:

"na, csak kiderült, hogy milyen fajta vagy." ??? :D Mert mi derült ki ami eddig nem?

Egyébként sokaknak elkerüli a figyelmét hogy írtam azt is hogy majdnem embert is ölt már az illető. Szóval akár még a sorozatgyilkos is megállhatja a helyét.. De örülök hogy a legtöbben azért értik az aggályaimat. Úgy tűnik nem én vagyok a hülye :))

jan. 10. 19:21
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

#38: tökmindegy, hogyan csavarod a kamu sztorit. Csak egy beteges homofób használja az LMBTQP kifejezést, utalva arra, hogy az LMBT közösség részét képezik a pedofilok is, ne játszd a hülyét.

Ja, bocs, nem játszod.

jan. 10. 19:26
 40/52 A kérdező kommentje:
Nem hat meg amiket írsz mert nekem elég hogy a válaszolók többsége nagyon is érti az aggályaim :)
jan. 10. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!