Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy olyan embernél akit...

Egy olyan embernél akit molesztáltak gyerekkorában nagyobb a kockázat hogy ő is molesztálni fogja a sajátját?

Figyelt kérdés
Férfiról van szó és egy férfirokona molesztálta. Nem lett visszahúzódó és undorral teli hanem ő maga is biszexuális lett és jelenleg férfival van együtt. De megszállott hogy neki gyerek kell. Saját gyerekre vágyik alapvetően de ha nem megy szét a párjával akkor gondolkodnak rajta hogy a későbbiekben örökre fogadnának olyan országban ahol lehet.

jan. 10. 13:10
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
76%
Igen, neked kell terápia, mert te, mint Dr. Prof. Mindentudó Kihaénnem úgy döntöttél, nem kell ennek a valakinek gyerek. Csak szólok, mindenkinek joga van gyereket vállalni. Millióan vannak, akik krónikus betegen is vallalnak, és nagyszerű szülők. Igen, neked kell a terápia, mert azt vartad, hogy itt mindenki azt mondja majd, 100%, hogy molesztalo lesz belőle, és mivel az ellen velem3nyt nem tudod elfogadni, most azzal próbálkozol, hogy egészségügyi problémái vannak, azt se kellene orokitenie.
jan. 10. 14:33
 12/52 A kérdező kommentje:
Érdekes a többi válaszoló értette miről beszélek :) Inkább te gondolkozz hogy miért érint téged ilyen mélyen az hogy van olyan ember akinek elég egyértelműen nem kéne engedni hogy gyereket vállaljon..
jan. 10. 14:37
 13/52 anonim ***** válasza:
93%

"...van olyan ember akinek elég egyértelműen nem kéne engedni hogy gyereket vállaljon.."

Nyilván van olyan ember. Akiről írsz, talán ilyen, talán nem. Abból, amit leirtal egyértelműen nem lehet arra következtetni, hogy ne kellene neki gyereket vállalni. De ki vagy te a tortenetben?

jan. 10. 14:49
 14/52 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy. Nem az én személyemről kérek elemzést hanem csak a feltett kérdésemre szeretnék független válaszokat. Érdekes az első pár válaszoló értette és egyértelműen látja is azt amit én.
jan. 10. 14:52
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok, az első pár válaszoló között vagyok én is.
jan. 10. 15:02
 16/52 A kérdező kommentje:
Akkor csak elment az eszed vagy nem tudom... Mindenki megmondta hogy sajnos esélyes.
jan. 10. 15:10
 17/52 anonim ***** válasza:
92%

"Mindenki megmondta hogy sajnos esélyes."

Senki nem mondta, hogy nem esélyes. Az esély azt jelenti, igen vagy nem. Konkrétan 50% igen, 50% nem. Abból, amit leirtal, nem lehet tudni. Az én eszem nem ment el, a tiédet ellentétben.

jan. 10. 15:16
 18/52 anonim válasza:
4%
Egyértelműen igen, esetében a leírtak szerint hatványozottan esélyes.
jan. 10. 15:17
 19/52 anonim ***** válasza:
89%
Milyen "leírtak szerint hatványozottan esélyes" egészen pontosan?
jan. 10. 15:18
 20/52 A kérdező kommentje:
50% rohadt sok. Én bíznék soha egy gyereket olyanra aki 50% hogy molesztálni fogja.
jan. 10. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!