Mit csináljak anyámmal, ha a saját pénzemből sem enged venni semmit?
Vettem egy csizmát, akciósan és kiverte a hisztit, hogy de hát vetttem még 2016-ban egyet, az miért nem jó. Teljesen kikészített, már úgy vagyok vele, hogy visszaküldöm. Oké, még jó állapotban megvan. Alap dolgokkal ugyanez. Ha esetleg titokban valamit meg tudok venni, vagy automatába. Mindek póló, jó még az. Iskolába is, mindigy ugyanabba az egyöltözet ruhába járatott és nem értette, miért nem elég egy póló egy hátra. Lyukasban is jártam sokszor.
Most, hogy lenne pénzem, ugyanez megy. Olyan is volt, hogy volt utalványom és ottveszett, merrt ezt ne vegyél, azt sem. Alapdolgokat nem vehetek meg, kutat és beszól, hogy minek még egy bugyi, múltkor is vettél...
Miközben a tesómnak megvett minden márkás ruhát, mert a zokniból is minimum Adidast vagy Nike. Pólói Guess, Converse, Tommy. Tommy Jeans kabát. Farmerból ilyen 25-30.000 forintos Tommy Hilfigert vagy Guesst hord. Cipő ugyanez, te meg minek veszel, meg Noname fekete pólóért is beszól. Mindig letagadta, de ezeket mind ő veszi neki, sok más egyéb mellett, utána mindig letagadja, hogy maga vette ám, persze. Ráadásul a tesóm fiú, én meg lány. Szóval pont nem a fiúk szoktak ennyire rámenni az öltözködésre. Sima dolgokat fel sem vesz, ittthonra is csak Nike. És akkor azt mondja nekem anyám, hogy "de hát kiröhögnék másban". Én meg már kicsit rápörögtem erre és sokszor lyukasban, szakadtam vagyok, mert bűntudatot csinál. Például elszakadt seggű farmerokban vagyok itthon, mert beszól, ha vennék.
Na, megtaláltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
24 évesen már a költözésen kellene gondolkoznod, ha eddig még nem tetted, de anyád mindenbe is beleszól.
Nálam ez a pont 21 évesen jött el, mentem társbérletbe egy másik lánnyal, csak nyugtom legyen végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!