Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal, ha a...

Mit csináljak anyámmal, ha a saját pénzemből sem enged venni semmit?

Figyelt kérdés

Vettem egy csizmát, akciósan és kiverte a hisztit, hogy de hát vetttem még 2016-ban egyet, az miért nem jó. Teljesen kikészített, már úgy vagyok vele, hogy visszaküldöm. Oké, még jó állapotban megvan. Alap dolgokkal ugyanez. Ha esetleg titokban valamit meg tudok venni, vagy automatába. Mindek póló, jó még az. Iskolába is, mindigy ugyanabba az egyöltözet ruhába járatott és nem értette, miért nem elég egy póló egy hátra. Lyukasban is jártam sokszor.

Most, hogy lenne pénzem, ugyanez megy. Olyan is volt, hogy volt utalványom és ottveszett, merrt ezt ne vegyél, azt sem. Alapdolgokat nem vehetek meg, kutat és beszól, hogy minek még egy bugyi, múltkor is vettél...

Miközben a tesómnak megvett minden márkás ruhát, mert a zokniból is minimum Adidast vagy Nike. Pólói Guess, Converse, Tommy. Tommy Jeans kabát. Farmerból ilyen 25-30.000 forintos Tommy Hilfigert vagy Guesst hord. Cipő ugyanez, te meg minek veszel, meg Noname fekete pólóért is beszól. Mindig letagadta, de ezeket mind ő veszi neki, sok más egyéb mellett, utána mindig letagadja, hogy maga vette ám, persze. Ráadásul a tesóm fiú, én meg lány. Szóval pont nem a fiúk szoktak ennyire rámenni az öltözködésre. Sima dolgokat fel sem vesz, ittthonra is csak Nike. És akkor azt mondja nekem anyám, hogy "de hát kiröhögnék másban". Én meg már kicsit rápörögtem erre és sokszor lyukasban, szakadtam vagyok, mert bűntudatot csinál. Például elszakadt seggű farmerokban vagyok itthon, mert beszól, ha vennék.

jan. 9. 13:06
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Ja és most kisfiát kézzel festett porcelánból eteti, ami ünnepekre volt. Sima fehér vagy füst mintás étkészletből nem fogyaszt.
jan. 9. 13:43
 12/56 A kérdező kommentje:

Utolsó, igen, így van! Pár hete megkaptam, hogyha nem lennék, nem "b..sztak el volna pénzt" és most tudnának lakást venni neki. Meg ilyen szövegeket szoktak, "másik gyereket mentsük meg, neki már úgyis mindegy". "Minek kellett az öreganyjának ez a gyerek, látná mi lett belőle, bezzeg a kisfiam". Ahhoz nem fér kétség, ha ő szület korábban, nem lennék. Mint ha én akartam volna. Meg amúgy le sem állítják, amilyen bűn nagyképű.

Azt mondjuk kétleném, hogy a szüleik ilyenek lettek volna, mert nagyon szerettek kicsiként még éltek. És mindegyik próbált egyenlően bánni a gyerekeivel, apámtól hallom, hogy mindig a nővérét szidja, meg "anyját, apját megetette, felesben kapott a haszontalan is". Illetve azt is, hogy a pici fia nagyon rossz kicsiként is és máig mondja, hogy a nagyanyám "téged jobban szeretett, szegény fiamat nem". Igazából nem is javasoltak neki mégegy terhességet és koraszülött is lett és ez is az én saram.

jan. 9. 13:54
 13/56 anonim ***** válasza:
91%
Akkor egyszerűen csak ilyen betegek... Sajnálom. De annak örülj, hogy úgy tűnik, reálisan meg tudod ítélni a helyzetedet, nem magadat okolod, mert az még rosszabb lenne. Fogadd el, hogy ilyenek, aztán lépj ki abból a környezetből, amint tudsz. Van rá lehetőséged?
jan. 9. 13:59
 14/56 anonim ***** válasza:
91%
Ma is nagyon sajnálunk kérdező. Várunk jövőhéten is.
jan. 9. 14:02
 15/56 anonim ***** válasza:
93%
A tesódnak nincs véletlenül egy barátnője, akit anyád Glamour-napozni visz? Ez most kimaradt a meséből...
jan. 9. 14:08
 16/56 anonim ***** válasza:
99%

Én is látom nap, mint nap a kérdéseidet. Komolyan, itt most mit vársz?

Költözz el és kész.

Ja, de te még arra is életképtelen vagy, hogy az anyád szemébe vágd az igaszságot.

Akkor szenvedj CSENDBEN.

Amúgy n kötelező egy egész lakást kivenni, elég egyelőre egy szoba.

Csak hát nem akarásnak...

jan. 9. 14:10
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit itt nyafogsz, annyi idő alatt már rég elköltözhettél volna ebből a mérgező közegből.
jan. 9. 14:15
 18/56 A kérdező kommentje:

A többi trollt nem kommentálom.

Ha unalmas, nem kell olvasni. Szerintem ugyanaz írja.

Akkor szenvedj CSENDBEN

Neked sem kötelező válaszolni. Másrészt csomószor megmondtam, de hiába. Én vagyok a szar.

jan. 9. 14:17
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem tudsz vele tenni. Korlátolt az agya. Ez nem gyógyítható.

Azt tudod tenni, hogy kitűzöd magad elé célként, hogy lelépsz minél előbb otthonról. Többet feléjük sem nézel.

És elkezded azt is felfogni, hogy a gyakorin való rinya sem fog változtatni a helyzeteden. Ríhatsz itt naponta, de attól még anyád továbbra is az elkényeztett kölykét fogja favorizálni. Ezt meghálálhatod neki azzal, hogy minél előbb önálló leszel, és a jövőben ha segítség kell neki, akkor az imádott gyerekéhez irányítod majd. Attól, hogy folyamatosan nyöszörögsz nem fog jobban szeretni. Sajnálatos, hogy ilyen emberek a szüleid, de ezen nem lehet változtatni. Te viszont egy független életet kitudsz magadnak alakítani, amiben ezeknek a lényeknek nem lesz helye.

jan. 9. 14:19
 20/56 anonim ***** válasza:
15%

Hallgass anyukádra, az epillátor meg totál marhaság!

A kérdező pedig kamuzik nem 24 éves hanem 14 max!

Vagy ha 24 akkor tuti gyámság alatt van, akkor meg ne tessék csodálkozni ha semmit se engednek neki venni!

jan. 9. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!