Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy esne, ha a lányod első...

Hogy esne, ha a lányod első használatkor elhagyná azt a dolgot, amit karácsonyra kapott tőled? Hogy mondjam ezt meg anyunak?

Figyelt kérdés

Kaptam tőle egy kötött fülvédőt. Nem ő kötötte, de mégiscsak ajándék volt. Tegnap mentem egy barátnőmhöz, szerintem az első vonaton felejtettem, mert átszállás után már nem volt meg. Ma tettem egy kitérőt abba a városba, ami a tegnapi vonatnak a végállomása, hátha valaki leadta, de a személyes ügyfélszolgálat zárva. Ha valaki leadta volna se hiszem, hogy ma visszakapnám. De elindultam a városban, hátha találok valami boltot, ami nyitva van, max veszek egy ugyanolyat. A fél várost körbejártam, de nyilván semmi nincs nyitva január elsején.

Szóval meg kéne mondanom otthon, ha hazaérek, hogy nincs meg. Valami tipp? Nektek hogy esne az ilyesmi?

jan. 1. 12:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%

"Utoljára ceruzát meg radírt hagytam el általános iskola alsóban... Nem jellemző, hogy elhagyok dolgokat"

Ha így lenne, akkor nem aggódtál volna, hogy hogyan mondd el...

jan. 3. 15:22
 42/52 anonim ***** válasza:
82%
#41 Vagy csak anyuka mindent túlreagál, mindent személyes támadásnak vesz. Ilyenkor azért feltételezhető, hogy ebből is az lesz, attól, hogy x éve nem volt ilyesmi
jan. 3. 15:36
 43/52 anonim ***** válasza:
83%
Sikerült venni azóta ugyanolyat? :)
jan. 12. 20:08
 44/52 A kérdező kommentje:

Nem. Ahol első körben akartam, az a hely felújítás alatt van, máshová még nem volt időm elmenni, de holnap megyek több helyre körbenézni.

Azóta viszont újra telefonálzam és nem adták le

jan. 12. 20:24
 45/52 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként nem harapná le a fejedet, ha bevallanád az igazságot. :)
jan. 12. 20:34
 46/52 A kérdező kommentje:

#45 Hát a fejemet éppen nem szedi le, de örök élet+20 évig hallgathatom.

Amíg otthon voltam, kb 3 naponta a szememre hányta.

Amikor mentem el otthonról, megkérdezte, hogy elraktam-e a kesztyűmet, mondom igen, erre megjegyezte elég mérgesen, hogy majd azt is el fogom hagyni ...

jan. 12. 20:46
 47/52 anonim ***** válasza:
Sikerült végül megoldani?
jún. 18. 11:23
 48/52 A kérdező kommentje:
Nem lett meg, még nem tudtam ugyanolyat venni, viszont a kérdezősködés abbamaradt.
jún. 18. 12:03
 49/52 anonim ***** válasza:
Mert megjött a tavasz, meg a nyár, miután tél alig volt. :) Akkor most nyertél még fél évet, hogy télre beszerezz egy ugyanolyan párt. :)
jún. 18. 20:58
 50/52 anonim ***** válasza:
Ja, hogy fülvédő? Már nem is emlékeztem. :) Mindegy, a lényeg ugyanaz.
jún. 18. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!