Hogy esne, ha a lányod első használatkor elhagyná azt a dolgot, amit karácsonyra kapott tőled? Hogy mondjam ezt meg anyunak?
Kaptam tőle egy kötött fülvédőt. Nem ő kötötte, de mégiscsak ajándék volt. Tegnap mentem egy barátnőmhöz, szerintem az első vonaton felejtettem, mert átszállás után már nem volt meg. Ma tettem egy kitérőt abba a városba, ami a tegnapi vonatnak a végállomása, hátha valaki leadta, de a személyes ügyfélszolgálat zárva. Ha valaki leadta volna se hiszem, hogy ma visszakapnám. De elindultam a városban, hátha találok valami boltot, ami nyitva van, max veszek egy ugyanolyat. A fél várost körbejártam, de nyilván semmi nincs nyitva január elsején.
Szóval meg kéne mondanom otthon, ha hazaérek, hogy nincs meg. Valami tipp? Nektek hogy esne az ilyesmi?
Gratulálok anyukának hogy egy minden apró szharon szorongó gyereket nevelt…
Normális, egészséges családban fel sem merül hogy mi baj lehet ha elhagyok egy párezer forintos akármit.
"Normális, egészséges családban fel sem merül hogy mi baj lehet ha elhagyok egy párezer forintos akármit."
Kivéve, ha ez kb napi eset. Az én gyerekem rendszeresen elhagyta általános iskolában a torna cuccát, konkrétan hetente kellett neki újat venni. A bicikli kulcs szintén fogyó eszköz volt a lakaskulcssal együtt De a telefonját is elhagyta párszor, illetve a táskáját is a pár hete vásárolt vadi új laptoppal. Mivel fogalmunk nincs arról, hogy a kérdező alapvetően hanyag típus e vagy sem, így tán nem kellene azonnal keresztre feszíteni az anyját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!