Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg minden cipőt az első...

Tényleg minden cipőt az első használat előtt be kell fújni impregnáló spray-jel?

Figyelt kérdés
Bőrcipőknél még megértem, de egy sima hálós sneaker vásárlásakor mondta az eladó, mikor ilyen spray után érdeklődtem egy másik cipőm miatt, csak 3000 Ft-ért nem vettem meg. Fogok venni, talán éppen ilyet, de lesz baja, ha 1-2 napig enélkül hordom?
2023. okt. 31. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

"de egy sima hálós sneaker vásárlásakor mondta az eladó, "

Ember, te mindent elviszel, amit mondanak neked? 🤦 Az eladónak mi a feladata? Hogy sokszor még a szart is rád tukmálja. Érted most már?

2023. okt. 31. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván el kell adnia. A kérdésből gondolhattad, hogy kétkedéssel fogadtam.
2023. okt. 31. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy
2023. okt. 31. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A legszebb az egészben, hogyha befújod és mégsem akar jó lenni, akkor erre hivatkozva nem veszik vissza. Később a garanciális javításnál is kekeckedni fognak miatta. Jó mindenkinek a fújkálás, csak a vásárlónak nem!
2023. nov. 1. 01:52
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

#4 és ha nem mondod meg, utólag hogy bizonyítják be, hogy te ráfújtál valamit hónapokkal korábban?

Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: cipőboltokban rám is mindig akarnak tukmálni ilyen csodaszerektől kezdve a talpbetétig mindent. Ártani nem árt a fújkálás, de messze nem kötelező.

2023. nov. 1. 07:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a privátot (a nick alapján gondolom kb. az ezredik profil), azt hiszem kitárgyaltuk a témát.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2023. nov. 1. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!