Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy zavar, hogy...

Normális, hogy zavar, hogy anyámnál otthon töltöm a szilvesztert, és ő több, mint egy órája nagyanyámmal telefonál?

Figyelt kérdés
Tegnap is volt nálunk a nagyi, bár 100 km-re lakik. Én Budapesten élek egyedül albérletben, de anyával Szilveszterezek, hogy ne legyek egyedül. Erre ő egy órán át telefonál öreganyámmal.

2023. dec. 31. 20:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%
Jujj, úgy tudtam, hogy valami ilyen van emögött. Na hát nyilván nem normális anyukád részéről ez a viselkedés a körülmények ismeretében és jogosak az érzéseid.
jan. 1. 16:11
 22/24 anonim ***** válasza:
56%

megfőzzem-e a spájzban lévő gombát, hogy azt vigyem-e másnap ebédre, vagy mást szánna nekem

Csak sikerult megoldani valahogy. Ennyir nem lehetsz tehetetlen.

jan. 2. 06:14
 23/24 anonim ***** válasza:
46%

Marmint ertrm hogy a mostani szitu nem errol szolt, de na..

Azt hitted hazaesel es minden korulotted forog. De irtad hogy jol elvoltatok szoval nem tudom mit vartal meg? Hanyadik bort kene lehuzni rola? Mi ő, animator hogy ha 1 orat nem foglalkozik veled kiakafsz?

jan. 2. 06:16
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Az nem normális, hogy anyáddal szilveszterezel ennyi idősen.
márc. 27. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!