Normális, hogy zavar, hogy anyámnál otthon töltöm a szilvesztert, és ő több, mint egy órája nagyanyámmal telefonál?
Elég durva szinte tolják az emberek itt is a kreténséget.. :D Nem tudja senki elfogadni azt, hogy valaki kicsit más, mert az itteniek már belefásultak teljesen az életbe. Lehet én is ilyen leszek 20 év múlva, mint az előttem válaszolók (ne legyen igazam.)
Amúgy kérdező ez ilyen szinten nem normális, de megértem, hogy szereted édesanyádat, és szeretnél vele időt tölteni, remélem már beszélgettek. :)
Több, mint egy órája? Nem vagy edzésben.
Nálunk anyám az év minden napján, a nap minden órájában több, mint egy órát beszél a húgaival. :)
Idegesítő, persze, de olyankor átmegyek egy másik helyiségbe, és elfoglalom magam.
"Nem tudja senki elfogadni azt, hogy valaki kicsit más"
. Arra gondolsz, hogy a Kérdező nem tudja elfogadni, hogy az anyja "kicsit más"?
Vagy Te nem tudod elfogadni, hogy a válaszolók máshogy gondolkodnak, mint Te?
Nekem úgy tűnik, hogy több van emögött. Pl anyukád egyébként sem foglalkozik veled és most se, amikor nála vagy. Legalábbis normál esetben, ha elég figyelmet kapsz általában (vagy egész gyerekkorodban kaptál megfelelő törődést), akkor most ez nem idegesítene téged ennyire.
Az év többi napján mennyit foglalkozik veled anyud? Bármilyen minőségi időt töltötök együtt? Sokat veszekedtek, kritizál egyébként stb?
Szerintem, ha alapból minden rendben lenne, akkor az az egy óra telefonálás nem zavarna téged, mert tényleg önmagában nincs semmi ebben az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!