Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt miért csinálja anyám?19/F

Ezt miért csinálja anyám?19/F

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, munkát keresek suli mellé, hogy tudjam állni a tandíjam. Bármikor találok egy jó munkát(most találtam egyet, ahol 2200 az órabér) anyám próbál meggyőzni, hogy ne vállaljam el. Miért?
2023. dec. 29. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert kontrollálni akar, ne engedd neki. Amúgy tőle már megkérdezted, miért csinálja ezt?
2023. dec. 29. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak ő tudhatja a választ, úgyhogy talán kérdezd meg?

Amúgy meg ne mondd el anyádnak, hogy találtál/ ha találtál, akkor mennyiért.

2023. dec. 29. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
lehet fél attól, hogy a munka a tanulás rovására megy, én nem lesz diplomás gyereke, lehet hülyeség, de már láttam ilyet..
2023. dec. 29. 11:22
 4/7 asus66 válasza:
100%
Első választ erősítem meg,ezzel is a kontrollt, esetleges függést akarja fenntartani.
2023. dec. 29. 12:21
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Talán fél, hogy ha magadnak állod a tandíjat, akkor kevésbé szólhat majd bele az életedbe. Mert sok szülőnek az az aduász, hogy amíg ő tart el vagy bármiben rá szorulsz, neki joga van mindenbe beleszólni, korlátozni.
2023. dec. 29. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét gyermekünk járt az egyetem mellett dolgozni, de nem ment a tanulásuk rovására.

Anyád inkább örülhetne.

Amint fentebb írták: ne mondd el neki, ha munkát vállalsz.

2023. dec. 29. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar rosszat csak túl erőszakosan akar terelgetni.
2023. dec. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!