Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem komplett, mit...

Anyám nem komplett, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Na szóval. Anyám sztem nem komplett.

Ez az egész kb kiskorom óta van. De leginkább 8 éves koromban kezdett el intenzívebbé vállni. Anyám 48 éves, és mindig mindenért ordibáll. Semmi nem jó neki amit én vagy más ember csináll mert ő tökéletes és mindent ő tud a legjobban. Elhord mindennek (már hívott dögnek, kurvának,senikházinak és még sorolhatnám) de van mikor olyan idegállapotban van és rajta van az ötperc hogy mikor ordibáll meg is üt. De nincs az hogy most megver vagy valami, csak van hogy oda vág (pl kaptam már tőlle pofont meg álltalában a kezemre üt, de annyira azért nem fájnak azok mint a szavai). És még az a ráadás hogy nincs saját szobám se meg semmi. Vele kell aludnom mert apámmal nem tudnak, mivel eléggé meg romlott a házasságuk. (Ezért otthon is megy állándóan a vita/ordibállás).Jahhh és apámmal is vannak gondok,mivel háth iszik. De nem mindig, csak vannak napok, és akk háth eléggé. Én már nem bírom, kezdek meg bolondulni szerintem. Szorongok leginkább otthon, de suliba is. Gondolkodtam már azonn is hogy én ezt nem bírom tovább és vége. De soha nem mertem....

2023. jún. 26. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudsz elköltözni? Tanulsz, dolgozol? Én is ezelől menekültem.

Még gimis voltam, amikor odaköltöztem az első pasimhoz.

2023. jún. 26. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hasonló családban nőttem fel, anyám ugyanúgy kurvának, riherongynak, tripperes ringyónak hívott és megvert. Hajamat fogta és úgy ráncigált a földön, közben rugdosott. 19 évesen albérletbe szöktem, abba se akart belenyugodni nem mertem elárulni neki hol lakok. 20 évesen megszakítottam vele a kapcsolatot. Most 24 éves vagyok. Annyit tudok monda hogy tarts ki. Egy jobb élet vár rád. Amíg nem szöktem el el se tudtam képzelni hogy boldog is lehetek. Boldog leszel. Csak tarts ki. Erős vagy csajszi <3
2023. jún. 26. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Velem is undoritoak voltak,20 rvesen volt lehetosegem elkoltozni vegre.

Gyakran atjottek. En nem akartam.

Utana akutyam urugyen jott anyam,h viszi futni.

Mostmar olyan kutyat valasztottam,h ne tudja setaltatni.

Rabeszeltem egy koltozesre es lakasfelujitasra.

Igy leszallt rolam meg csaladi osszejovetelt se szervez.

Ha nem lenne sok orokseg,mar minden kapcsolatot megszakitottam volna.

2023. jún. 26. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz költözz külön.
2023. jún. 26. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
3 Undorító vagy. Remélem anyád minden pénzét elkölti, elutazza, aztán eladja majd a házat és beköltözik a luxus otthonba.
2023. jún. 26. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5- komolyan érdekel, mi az undorító az öröklésben (esetleg az, hogy nem te öröklöd?) komoly vagyonnál, amit ugye pl. lehetetlen felélni, mert olyan nagy értékről van szó, nyilvánvaló, hogy örököse lesz a vagyonnak. A leszármazott is tisztában van vele, számol vele, számít rá. Nyilvánvaló a dolog. Miaz undorító ebben???
2023. jún. 26. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztan a szülő !

Hogy kiabál egy dolog, de h lekurv..a sajat lányát , abban nem kevés gyűlölet van! Ami egy anya lelkében nem kene legyen !

Soha nem jutott volna eszembe , hogy lekurv.azzam a lanyom, pedig csinalt csomo hulyeseget, meg is ütött engem

2023. jún. 26. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tudsz munkát vállalni? Ha kiskorú vagy akkor gyámhivatalhoz is fordulhatsz.
2023. jún. 26. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A tipikus 0 önkontrollú ember.

Se verbálisan, se fizikálisan nem képes fékezni magát.

Nem csoda, hogy apád iszik.

2023. jún. 27. 04:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Családsegítő szolgálathoz egyedül is el tudsz menni.

Akkor is, ha kiskorú vagy.

A gyámhivataltól inkább óvnálak, mert akkor te lehetsz még vesztesebb helyzetbe, mint most vagy!

2023. jún. 27. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!