Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nincs joga...

Csak szerintem nincs joga apámnak kiakadni azért, mert lett tetkóm?

Figyelt kérdés
Régebben mondta, hogy reméli soha nem lesz tetoválásom. Na most nekem lett november elején, de annyira szarik rám, hogy még azóta sem tudja (pedig az egész alkaromon van). És először kicsit féltem, de most már úgy vagyok vele, hogy ha ennyire nem érdekli a gyereke, hogy majdnem két hónap alatt kb. egyszer sem látott, miközben együtt lakunk, akkor szerintem nincs is joga kiakadni azon hogy én mit csinálok magammal.
2023. dec. 27. 18:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

Ennyi ostoba, begyöpödött embert.

Nekem (egyelőre) egy tetoválásom van a csuklómon.

Nem divatból csináltattam, számomra sokat jelent.

Kisgyermeknevelő vagyok amúgy, senkinek semmi problémája nem volt vele, ettől nem leszek "rossz" ember.

2023. dec. 27. 23:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Neki nem tetszik, fogadd el.
2023. dec. 28. 00:14
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
Milyen érdekes ilyenkor mindig csak annak kell elfogadónak lenni akinek nem tetszik ,a tetovált meg azt fogadja el egy felnőtt szemében infantilis ha valaki magára rajzoltat valamit.
2023. dec. 28. 08:53
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

Az ne zavarjon, hogy sok felnőtt ember tetováltat magára. Meg azért lenézni valakit mert tetováltat. Itt sem nem egy kommentből árad, hogy ő többnek hiszi magát mert nincs neki tetkója.

Van nem egy olyan ismerős, aki kivan tetoválva, de a nyakamat rá, hogy havonta több bevétele van, mint a sok nagyképű nem tetováltnak egy évben sem. Igen, tudom itt gyk-n persze mindenki vállalkozó.

2023. dec. 28. 09:07
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy elmúlt 18 valaki nem biztos hogy tud felnőttként gondolkodni.

te vered itt magad hogy több vagy mint az átlag mert egy szaros rajz van rajtad

2023. dec. 28. 10:50
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Én csak az R.rendszámnak hívom a tetoválást xddd
2023. dec. 28. 11:20
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
26 a r.bancrendszámot a derékvonalon lévő nonfiguratív mintára szokás mondani, így helytelenül használod a kifejezést, mert nem vonatkozik minden tetoválásra
2023. dec. 28. 12:00
 28/29 Metionin ***** válasza:
100%
Magánügy, hogy min akad ki, ahogy neked is magánügyed, hogy mit csinálsz a saját testeddel.
2023. dec. 28. 13:03
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#24 Hagyd rá, nem több ember írja, ez a frusztrált "csak a gyerek rajzolgat" írja az összes választ itt. :D
2023. dec. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!