Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint miért jó nekem?...

Anyám szerint miért jó nekem? Szerinte minden jó és szép. Közben csóró vagyok(4 órában dolgozom 72 ezer forintért plusz némi rokkant nyugdíj 30 évesen) semmi életem baráti kapcsolatom semmi életem semmi.Azon angyalok hogy hozzam rendbe az életem

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ő kellene tudja, tőle kérdezd, szerinte mi ebben a jó.
2023. nov. 12. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

"4 órában dolgozom 72 ezer forintért"

Ezt Magyarországon? Hol?

2023. nov. 12. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért vagy rokkantnyugdíjas / nem tudsz valahogy javítani a helyzeten?
2023. nov. 12. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő végzi a házimunkát, meg majd megöröklöd a kecót. Úgy van vele, hogy az ő korában még ez se adatott meg, maradj szépen anyu pici fia, értékeld ami van, legyél boldog, maradj otthon. Ennyi alapján valami ilyesmire tippelek.
2023. nov. 12. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es, az 3600 forint óradíj, szerintem nem olyan magas, hogy hihetetlen legyen...

Kérdező, ezt anyukáddal kell megbeszéld. Persze mi mondhatjuk, hogy mittomén, rajtad éli ki magát ezért nem akarja, hogy jobb legyen mert akkor elvész vagy vigasztalni akart vagy stb stb de a nap végén ennyiből semmit nem tudunk. Nem ismerünk titeket.

2023. nov. 13. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
4 órában 72 rongyért? Az azért nem rossz :D
2023. nov. 13. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván otthon élsz, nincs semmi megélhetési gondod.
2023. nov. 13. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez azt jelenti, hogy napi 4 órában, tehát heti 20 és ezért kap havonta 72ezret. Azért az úgy nem egy egetrengető összeg.

Kérdező mivel vagy leszázalékolva?

2023. nov. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!