Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nincs joga...

Csak szerintem nincs joga apámnak kiakadni azért, mert lett tetkóm?

Figyelt kérdés
Régebben mondta, hogy reméli soha nem lesz tetoválásom. Na most nekem lett november elején, de annyira szarik rám, hogy még azóta sem tudja (pedig az egész alkaromon van). És először kicsit féltem, de most már úgy vagyok vele, hogy ha ennyire nem érdekli a gyereke, hogy majdnem két hónap alatt kb. egyszer sem látott, miközben együtt lakunk, akkor szerintem nincs is joga kiakadni azon hogy én mit csinálok magammal.
2023. dec. 27. 18:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Hadd akadjon, ingyen van neki. Attól még a tetkó ott van, majd megbékél.
2023. dec. 27. 19:50
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Azt érzem, hogy ez attól is függ hány éves vagy. Amúgy a véleménye meg az lehet, amit akar.
2023. dec. 27. 19:50
 13/29 anonim ***** válasza:
14%
Firkálni papírra kell, nem a saját testedre, nem tudtad? Nincs rajzfüzeted?
2023. dec. 27. 19:53
 14/29 anonim ***** válasza:
7%

Ha lány jóval nehezebb lesz normális partnert találnod, a férfiak jelentős része taszítónak találja a tetoválást, és max alkalmira tart egy olyan lányt akinek van.

A másik ami mindkét nemet érint hogy hátránnyal indulsz munkahely keresés szempontjából főleg irodai munka tekintetében.

2023. dec. 27. 20:55
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó, A legtöbb ember már le se szarja a tetoválást, aki meg ilyenek miatt ítél el valakit az annyit is ér.

A munkahelyeket nem érdekli, főleg nem irodai munkánál, ott miért is nézné bárki? Nagyon max elitebb vendéglátó helyeken lehet hátrány, de ha nem lóg a kézfejére hosszúujjú inggel simán megoldható.

Lemaradtál 50 évvel ezelőtt

2023. dec. 27. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha te a jog oldaláról fogod fel a dolgot, akkor már veszett fejsze....
2023. dec. 27. 21:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
48 évesen csináltattam az elsöt. Szép is lett volna, ha bárki beleszólt volna!
2023. dec. 27. 21:31
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Elég szomorú, hogy a kommentelők nagyrésze megmaradt 1920-ban értelmi szinten....
2023. dec. 27. 21:39
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
Huu mennyi frusztrált, feszült ember van, aki gyűlöli a tetkósokat valamiért, és csak itt tudja leírni, mert máshol, már laposra taposta volna egy tetovált ember, ha ilyen stílusban közlik a mondandót.. Mikre nem jó a gyakori!? :D Egyébként meg kérdező, ha az apád kiakadt, akkor ez van, nincsen olyan, hogy nincs joga, az érzelmeit nem te irányítod! Ahhoz nincsen joga, hogy emiatt előnyöktől megfosszon, amiket alapból megadott volna neked, illetve beszólogatni. A saját érzéseihez joga van, bármilyen cselekdethez ennek okán viszont nem, röviden ennyi, ahogy valaki előttem is írta.
2023. dec. 27. 22:17
 20/29 anonim válasza:
9%
Én is kibirnám röhögés nélkül ha a gyyerekem tetovaltatni akarna
2023. dec. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!