Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nincs joga...

Csak szerintem nincs joga apámnak kiakadni azért, mert lett tetkóm?

Figyelt kérdés
Régebben mondta, hogy reméli soha nem lesz tetoválásom. Na most nekem lett november elején, de annyira szarik rám, hogy még azóta sem tudja (pedig az egész alkaromon van). És először kicsit féltem, de most már úgy vagyok vele, hogy ha ennyire nem érdekli a gyereke, hogy majdnem két hónap alatt kb. egyszer sem látott, miközben együtt lakunk, akkor szerintem nincs is joga kiakadni azon hogy én mit csinálok magammal.
2023. dec. 27. 18:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
26%
Joga van kiakadni. Én is kiakadnék, ha a lányom tetováltatna magára (fiatalon).
2023. dec. 27. 18:31
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező. Azt írod, hogy apádat nem érdekled. Akkor, ha igazából el akarod kerülni a felesleges veszekedést, akkor ne is mondd el neki. Ne menj házhoz a pofonért! Majd csak észreveszi magától...
2023. dec. 27. 18:32
 3/29 anonim ***** válasza:
73%

Semmi köze a testedhez.

Amúgy jobb sztorit is tudok:

Egyik szaktársam tetovál. Csinált egy színes rókát az alkarjára. Küldi fényképen a szüleinek (Első színes tetoválása amúgy). Azok írják, hogy milyen szép lett, milyen ügyes, stb. Aztán mikor megtudták, hogy a saját karjára csinálta, elkezdték mocskolni, hogy hogy merte, meg hogy ez után ne is menjen haza, stb. Pedig nem az első tetoválása volt. A lábán akkor már rég volt egy.

2023. dec. 27. 18:33
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
Ez szülő függő. Ha apád olyan neveltetést kapott, akkor nagy valószínűséggel kiakad, hogy ez mennyire jogos, az más kérdés. Számomra sokkal aggasztóbb, hogy ennyire nem foglalkozik veled. Mi a helyzet anyukáddal?
2023. dec. 27. 18:36
 5/29 anonim ***** válasza:
73%
Korod?
2023. dec. 27. 18:49
 6/29 anonim ***** válasza:
96%

Joga mindenkinek van kiakadni bármin. Ez egy szabad ország.

Nyilván ahhoz nincs joga, hogy ezért büntessen téged.

2023. dec. 27. 18:50
 7/29 anonim ***** válasza:
32%
Kiakadni bárkinek joga van. Te meg úgy cseszed el az életedet, ahogy akarod, a te életed, és nem apád felel érte. Ha ilyen "okos" vagy, majd megtanulod a magad bőrén.
2023. dec. 27. 19:02
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

"ha ennyire nem érdekli a gyereke, hogy majdnem két hónap alatt kb. egyszer sem látott, miközben együtt lakunk,"

Téged nem látott, vagy a tetoválásodat?

Otthon rövid ujjú felsőben vagy, és ennek ellenére nem vette észre?

A tetoválásból ítélve nyilván nem az a korosztály vagy, akit a szülei fürdetnek, szóval ha nem fedetlen alkarral járkálsz otthon, akkor önmagában szerintem nem furcsa, hogy nem vette észre.

Kiakadni bárkinek joga van bármin, csak bárhogy viselkedni nincsen.

2023. dec. 27. 19:07
 9/29 anonim ***** válasza:
27%

Nincs joga kiakadni, de az alkar tetoválás ritka gusztustalan, pláne nőkön.

Persze ez legyen a te gondod, senkinek semmi köze hozzá.

2023. dec. 27. 19:18
 10/29 anonim ***** válasza:
31%

"Nincs joga kiakadni"

Idézd/linkeld már be a kapcsolódó szabályozásokat kérléek, ami megtiltja, hogy a szülő dühös lehessen az idióta purdéra.

2023. dec. 27. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!