SOS!!!! Problémamegoldás anya fia küzdelem apa ellen. Mit lehet tenni???? Seg.ítsetek.
Apa nem dolgozik, nem tart el minket és anyát is semmibe nézi sőt folyamatosan leszólja, sértegeti.
Nagyon nagyon sok, förtelmes dolgokat csinál (pm) ha valakit nagyon érdekel elmondom nagyvonalakban.
A lényeg: anya többször felállt, hogy költözünk de végül vagy neki ugrott, folytogatta, kikotozte, hogy ne tudjunk menni vagy pedig [lefeküdtek (szexeltek)] és a probléma "mególdódott".
Egyáltalán nem normális ami itt uralkodik...
Én mint egy 16 éves fiú, hogy beszéljem rá anyát, hogy már tényleg csináljon is valamit és legyen tettleges a cselekedete.
A szituáció SOS!!!!!! még újév előtt költöznénk. Vagy egy rokonunk és oda adná a házát (van 1 amit nem használ) de csak tegyünk már valamit mert ez nem rendszer....
Köszi. :(
Annak idején az 5 éves lányommal költöztem albérletbe. Kis fizetésből éltünk, segítség nélkül. Nehéz volt, de legalább nyugodt. Ennek már 16 éve, soha nem bántam meg.
Anyádnak ez megfelel, cserébe a lakásért. Dolgozik egyáltalán?
#1-es voltam.
Hát ha nincs miből megélnetek, akkor mit akarsz? Elmentek, 1 hónap múlva meg nincs mit ennetek.
Te nem fogod tudni rávenni anyádat a költözésre, ez az igazság. Buta, felelőtlen ember, akár az apád. Annyit tudsz tenni, hogy tanulsz és dolgozol és minél hamarabb elköltözöl, és vissza se nézel, any@dra sem, akinek ez megfelel 15+ éve.
Dehát mi a gond, ha a végén szexeltek?
Egyébként megint a kötözős motívum?
Ha 16 éves vagy, önhatalmúan is elköltözhetsz, bár az nem teljesen egyszerű. Kell valaki, lehetőleg rokon, vagy más megbízható felnőtt, aki fogadjon, és ezt a vállalását igazolja is a gyámhatóság felé. A dologról a gyámhatóság dönt, mindenkit meghallgat (környezettanulmány), tehát Téged is szüleidet is, de szüleid nem tudják megtiltani, ha egyébként a gyámhatóság végül beleegyezik.
Mindenesetre bizonyos fokú kényszerhelyzetet elvileg tudsz teremteni Anyukád számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!