Mi a véleményetek az olyan apákról, akik mindenből a legjobbat veszik meg még a felnőtt gyereküknek is?
Mekkora sz@rhazi. Hogy gondolja..
Szarkazmust félre téve, a szülők normál esetben a legjobbat akarják a gyereknek. Ha anyagilag megtehetik miért ne segítsék? Az meg hogy erőszakosan... Hát én nem hallottam még olyat hogy valaki azt mondta "apa ne vedd meg nekem azt a mercit, majd én osszegyujtom a pénzt egy kis fordra". :D
Egy szulo a legjobbat akarja a gyerekenek es mindent meg is vesz neki,persze egy bizonyos korig. Ha a gyermeke felno es dolgozik akkor dolgozzon meg a maga dolgaiert es kesz. Ha problemai vannak nyilvan segit a szulo de az hogy mindent megvenni....
Ezzel csak az a baj hogy ha a szulo mar neadj isten meghalna akkor a gyereknek fogalma nem lesz milyen megdolgozni valamiert,milyen maganak fizetni valamit,egyaltalan nem lesz onallo ilyen teren
Hogy atesett a lo tuloldalara.
En viszont olyat ismerek ahol apuka tul keson jott ra hogy mit tett, es most nem tudja leallitani a munkakerulo, mert apu ugyis eltart, nagyon balhes, mert apu ugyis joba van minden nagykutyaval, anyagias, miert csak 30 ezer euros mercit kaptam? kozel 30 eves gyereket.
Fura. Ez nagyon káros. Velem már kiskoromtól csináltattak dolgokat. Mekkora élvezet és móka volt zöldséget ültetni meg tésztát nyújtani.... :)))
Én is így teszek. Tanulja csak meg a poronty, hogy az élet egy móka, legyen önálló, és küzdjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!