Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 múltam és a szüleim nem...

20 múltam és a szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, kicsinálnának?

Figyelt kérdés
Ehhez hozzásegìt, hogy a drága ismerősök azt is lejelentik neki, ha bemegyek a gyógyszertárba, vagy kimegyek pisilni. Nem, nem kamu.
2023. dec. 21. 16:33
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
88%
Volt már, hogy randiztál valakivel? Vagy most lenne, aki barátod lenne? Ha igen, akkor együtt lépjetek le, másik város, munka, albérlet. NEm könnyű, de többeknek sikerült már.
2023. dec. 21. 21:19
 32/50 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon remélem, hogy ez is valami kamu kérdés!

20 évesen még ha velük is élsz sem lenne beleszólások abba, hogy kivel vagy együtt, max akkor ha te is 10 vagy 20 évvel idősebb faszikkal akarsz összejönni mert annyira érettnek hiszed magad.

Amit a szüleid csinálnak szánalmas és beteges. Nem lehet erre mit mondani, állj ki magadért!

2023. dec. 21. 21:28
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy diszfunkcionális család, van egy közösség egyébként, ahol az ilyen családba születettek segítik egymást. aca.hu ha van felétek is, akkor menj el egy találkozójukra.
2023. dec. 21. 21:31
 34/50 anonim ***** válasza:
30%
27: Annyit jelent, hogy mikor suliszünet van, vagy hétvége, akkor alapvetően megszaporodnak a trollgyanús kérdések, szimplán unatkozó tizenévesek kapcsán, akik ebben élik ki magukat, ennyi az egész.
2023. dec. 21. 21:41
 35/50 anonim ***** válasza:
85%
#34 Szerintem ez helytelen állítás mert mi trollszok egész évben nyomjuk, évszaktól, ünneptől, napszaktól függetlenül. Akár suliból/munkahelyről is..
2023. dec. 21. 21:47
 36/50 anonim ***** válasza:
21%

32-es: És akkor mi lenne, ha egy 20 éves nő összejön egy 30 éves férfival? Szerintem elég érett már. Köztem és a párom közt majdnem 30 év van, de működik a kapcsolat.

Érdekes, hogy régen pont 10 évet ideálisnak tartottak két ember közt korkülönbségként, ma meg sokan olyan soknak hiszik, mintha 50 év lenne (az tényleg sok). Azon nyilván megdöbbennének a szülők, hogy ha egy 70 éves férfival állítana be a 20 éves lányuk, de 10-20 év nem sok.

Eleve nem szólhatnának már ebbe bele!

Bennem is felmerült, hogy vagy roma családról van szó (náluk van, hogy ennyire szabályozzák a lányok életét). A másik lehetőség, hogy valami keményvonalas vallásos konzervatívok.

2023. dec. 21. 22:54
 37/50 anonim ***** válasza:
88%
Melyik kisfaluban van pláza?
2023. dec. 21. 22:55
 38/50 anonim ***** válasza:
25%
37-es: Gondolom, hogy a környék plázája a közelben van, van valami város a közelben. Sajnos kis településeken gyakori ez az egymás túlzott figyelgetése, jelentés, stb. Ha ez kiegészül ilyen maradi szülőkkel, pokoli lehet az élet. Az ilyen falusiaknál még az is elképzelhető, hogy a szülők azt akarják, hogy a lány majd ahhoz menjen hozzá, akit ők választanak (mert mondjuk sok földje van) és ezért tiltják neki a párkapcsolatot.
2023. dec. 21. 22:59
 39/50 anonim ***** válasza:
73%
Azert mostanaba mar. Szeritem nincs ilyen erdekhazasag hogy vegysnnel a gazdag foldesur
2023. dec. 21. 23:05
 40/50 anonim ***** válasza:
82%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

2023. dec. 21. 23:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!