20 múltam és a szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, kicsinálnának?
Meséltesd őket a saját fiatalságukról, hosszan. Emlékezzenek, hogy volt az ő korukban, ők merre jártak, mit csináltak, ha valaki tetszett nekik, mit engedtek nekik a szüleik, mit nem. Kicsit gondoljanak bele, hogy nekik hogy esett volna, amit veled csinálnak. Bár valszeg őket is így nevelték.
Túlzott értéket tulajdonítanak a szüzességednek. Illetve rettegnek, hogy szégyenben maradnak, ha "megesel". Ez persze túlzás több szempontból is.
Esetleg kérdezd meg őket, hogy meséljék el, hogy ők milyen jövőt szánnak neked, hogy képzelik, mi lesz veletek tíz év múlva pl.?
Ugyanígy "otthon fogsz pisilni?"
#18 20 felett milyen szüzességet félt?
Nem így nevelték őket a szüleik, pedig nem abban a korban éltek. A Mama minden vággya volt anyámat férjhez adni, 40 évesen sikerült neki, én voltam neki a mindene. Anyám amúgy enyhén kattos, túrkál a cuccaidban, azt hiszi drogozol, 16 évesen mikor táborban voltam, kitalálta terhes vagyok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!