Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 múltam és a szüleim nem...

20 múltam és a szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, kicsinálnának?

Figyelt kérdés
Ehhez hozzásegìt, hogy a drága ismerősök azt is lejelentik neki, ha bemegyek a gyógyszertárba, vagy kimegyek pisilni. Nem, nem kamu.
2023. dec. 21. 16:33
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok az az ember, aki bőszen hangoztatja, hogy mihelyett betölti valaki a 18-at, már lépjen is le otthonról... de ez most tipikusan egy olyan helyzet, ahol az lenne a legelőnyösebb. Ugyanis az ilyenek az én szememben nem szülők, ők nem a gyereküknek, hanem a tulajdonuknak tekintenek, és akarva vagy akaratlanul, de megakadályozzák, hogy ép, normális felnőtté válj. Maximális kontroll, nulla magánszféra. Tessék elgondolkozni azon, hogy hogyan tudnál minél hamarabb lelépni otthonról!

Onnantól pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy van-e valakid.

2023. dec. 21. 19:54
 22/50 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjátok a trollt.

Évek óta írkálja ki itt és az egészség témában, hogy az apja meg az anyja behajtja az egyetemre betegen, vesegyulladással is bezavarták, az apja eltörte az orrát, figyeltetik az egész faluval és jelentenek a szüleinek, bármit csinál, bárhová megy, az kiderül, mert a szüleinek mindenhol vannak figyelői. Évek óta 20 éves.

2023. dec. 21. 20:41
 23/50 anonim ***** válasza:
80%
Mi értelme hazudni fel járni erre a platformra? Eskü, se eleje,se vége, se értelme a kérdésednek.
2023. dec. 21. 20:46
 24/50 anonim ***** válasza:
97%
Koltozz el a szulőktol szerintem😀 20 evesen megteheted
2023. dec. 21. 20:47
 25/50 anonim ***** válasza:
58%
22-es: Miből gondolod, hogy troll? Itt gondolom, nem mindig ugyanazok kommentelnek, kérdeznek. Nagyon gyakori sajnos a hasonló helyzet, rengeteg olyan szülő van, aki a fiatal felnőtt gyerekét nem engedi önállósulni.
2023. dec. 21. 20:54
 26/50 anonim ***** válasza:
12%
Kicsit tényleg fura, főként így hogy itt a téli szünet is...
2023. dec. 21. 20:57
 27/50 anonim ***** válasza:
19%
#26 Nagyon sok helyen látom ezt mikor trollkérdéssel találkozom, hogy "na itt a téli szünet" "újra szünet van?" "látszik megkezdődött a nyári szünet" stb? Ez mit jelent, valaki elárulja, vagy mi köze a nem valós kérdéseknek az iskolai szünetekhez?
2023. dec. 21. 21:01
 28/50 anonim ***** válasza:
54%
Abból is elegem van, hogy sokan itt azt hiszik, hogy talán négy-öt ember irkálja ki az összes kérdést, mert annyiszor írják, hogy "ezt már olvastuk", meg hasonlók. Nem hiszem, hogy itt csak néhány tucat ember kommentelne.
2023. dec. 21. 21:04
 29/50 anonim ***** válasza:
88%
Csomagolj, költözz, jobb nem lesz.
2023. dec. 21. 21:16
 30/50 anonim ***** válasza:
82%
20# azt nem írtam, hogy igaza, van, hogy félti a szüzességed, csak hogy lehet hogy bele van ragadva ebbe a szerepbe. Ha turkál a cuccaid között, az lehet hogy paranoiát jelent. Az én anyám is paranoiás, úgy nem könnyű felnőni. Mit csinálsz amúgy? Jársz valami iskolába, vagy van szakmád, vagy dolgozol?
2023. dec. 21. 21:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!