Miért fordul el a gyerekeitől válás után a különélő szülő?
Férjem beszélgetett egy kollégájával, aki így tett. 2 gyereket hagyott el.
Tök büszkén adta elő, hogy neki ez így jó, neki nem jött be a családosdi. Elege volt a gyereksírásból.
Olyanokat és olyan stílusban mondott, hogy az akkor friss apuka férjem pofán tudta volna verni. Csak annyit mondott, hát ehhez aztán kell gerinc.
Amúgy bulizni jár 40-es létére, meg mindennap a kocsmából szédeleg haza. Többször láttuk is séta közben részegen hazakecmeregni, egyszer megmutatta nekem is a férjem, hogy ő az. Hát szerintem a gyerekei csak nyertek, hogy távol marad tőlük.
Van aki alapban egy jellemtelen gerinctelen.
Mások az új párjuk miatt, vagy az ex ellehetetleníti a helyzetet, és a könnyebbik utat választják.
Sokszor ne csodálkozzunk. Rengeteg apa van aki nem tudott a nő miatt normális kötődést kialakítani a saját gyerekével, mert a kedves anyuka nem merte rábízni, vagy nem kezelte egyenlő szülőként.
Nem adok ebben igazat 16#
Rengeteg nő van aki azt hiszi csak ő képes életben tartani a gyereket. Pedig ez nem igaz.
Nem mellesleg, ha nem meri rábízni mert olyan lenne, akkor minek is vállalt egy ilyen emberrel gyereket? 🤔
Nekünk azért, mert apám szerelmes, az új nője meg nem bírja a fejem (mintha bármit csináltam volna, azon kívül, hogy létezek), ezért apám sem kapálózik utánam.
Néha elvisz mondjuk félévente egyszer, aztán ennyi. Ott született gyerek, ő a minden, én meg az előző "kolonc"
Én az apám második házasságából vagyok. Apám azért vált az első feleségétől, mert erős dohányos volt, apám viszont nem bírta a cigarettát, ráadásul ez anyagi gondokat is okozott. Anyámat már csak később ismerte meg, a válás után.
Miután megszülettem, természetesen már én voltam neki az első, az előző házasságából született két gyerekével már kevésbé törődött, de azért folyamatosan tartotta velük a kapcsolatot. Szegény volt felesége aztán tüdőrákban meghalt, amikor én öt éves voltam.
A féltestvéreimmel nekem jó a kapcsolatom, bár vannak vitáink, de testvérek között szoktak lenni. Apámnak a nővéremmel nem volt olyan jó a viszonya, gyakran én próbáltam őket békíteni. A bátyámmal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!