Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért fordul el a gyerekeitől...

Miért fordul el a gyerekeitől válás után a különélő szülő?

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, hogy apa vagy anya. Hogy képes tükörbe nézni az ilyen ember? Nincs eltiltva a gyerekeitől. Egy ideig még megy az ígérgetés, aztán szép lassan telnek az évek. Se egy születésnap, se egy karácsony. Miért dobja el így egy szülő a gyerekét? Az ilyen ezek szerint soha nem is szerette? Nincs új kapcsolata sem.
2023. dec. 19. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Környezetemben két nőt is ismerek, akik eltűntek a kisgyerek mellől,apára, nagymamára hagyva. Az egyiknek azóta új családja van két gyerekkel. Mintha az első nem is lenne. Felfoghatatlan.
2023. dec. 19. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Aki így eltűnik, az nem szerette soha a gyerekét, csak egy kellék volt, célja az volt hogy összetartsa a házasságot, vagy egyebek. Funkció gyerekek ahogy Popper mondta
2023. dec. 19. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Férjem beszélgetett egy kollégájával, aki így tett. 2 gyereket hagyott el.

Tök büszkén adta elő, hogy neki ez így jó, neki nem jött be a családosdi. Elege volt a gyereksírásból.

Olyanokat és olyan stílusban mondott, hogy az akkor friss apuka férjem pofán tudta volna verni. Csak annyit mondott, hát ehhez aztán kell gerinc.

Amúgy bulizni jár 40-es létére, meg mindennap a kocsmából szédeleg haza. Többször láttuk is séta közben részegen hazakecmeregni, egyszer megmutatta nekem is a férjem, hogy ő az. Hát szerintem a gyerekei csak nyertek, hogy távol marad tőlük.

2023. dec. 19. 18:12
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Valószínű mert kevesebb időt töltenek együtt
2023. dec. 20. 01:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Van aki alapban egy jellemtelen gerinctelen.

Mások az új párjuk miatt, vagy az ex ellehetetleníti a helyzetet, és a könnyebbik utat választják.

Sokszor ne csodálkozzunk. Rengeteg apa van aki nem tudott a nő miatt normális kötődést kialakítani a saját gyerekével, mert a kedves anyuka nem merte rábízni, vagy nem kezelte egyenlő szülőként.

2023. dec. 20. 04:42
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem merte rábízni, 15 ös, annak oka van
2023. dec. 20. 05:04
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem adok ebben igazat 16#

Rengeteg nő van aki azt hiszi csak ő képes életben tartani a gyereket. Pedig ez nem igaz.

Nem mellesleg, ha nem meri rábízni mert olyan lenne, akkor minek is vállalt egy ilyen emberrel gyereket? 🤔

2023. dec. 20. 05:19
 18/22 anonim ***** válasza:
34%
Sok nő terhessége után döbben rá, a hormonális változások miatt, hogy a gyerek nincs biztonsagban az apával es anyai ösztönei nem engedik hogy rábízza a gyereket. De ez nem magyarazat arra, hogy az apa miert fordul el. Nem azert fordul el, mert az anya nem avatta be a teendőkbe, egyszerűen nincs szeretet a gyereke iránt. Mert ha van, az mindig ott van, ha engedi az anya a gyerekkel foglalkozni, ha nem. Ezen ne akadjunk fennt
2023. dec. 20. 05:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk azért, mert apám szerelmes, az új nője meg nem bírja a fejem (mintha bármit csináltam volna, azon kívül, hogy létezek), ezért apám sem kapálózik utánam.

Néha elvisz mondjuk félévente egyszer, aztán ennyi. Ott született gyerek, ő a minden, én meg az előző "kolonc"

2023. dec. 20. 10:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én az apám második házasságából vagyok. Apám azért vált az első feleségétől, mert erős dohányos volt, apám viszont nem bírta a cigarettát, ráadásul ez anyagi gondokat is okozott. Anyámat már csak később ismerte meg, a válás után.

Miután megszülettem, természetesen már én voltam neki az első, az előző házasságából született két gyerekével már kevésbé törődött, de azért folyamatosan tartotta velük a kapcsolatot. Szegény volt felesége aztán tüdőrákban meghalt, amikor én öt éves voltam.

A féltestvéreimmel nekem jó a kapcsolatom, bár vannak vitáink, de testvérek között szoktak lenni. Apámnak a nővéremmel nem volt olyan jó a viszonya, gyakran én próbáltam őket békíteni. A bátyámmal jobb volt.

2023. dec. 21. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!