Hogy kellett volna reagalnom?
"....ezért találtam is kutatással alátámasztott érveket miért is jó az élmény ajándékozása:"
Tény mondjuk az is, hogy nem mindenki örül az élmény ajándékoknak. Az én sógoromék pl minden egyes évben anyósom születésnapjára színházjegyet vesznek. Kettőt. Anyósomnak és a sógornőmnek. Anyósom utál színházba járni. 11 éve minden áldott alkalommal elmondja, ő nem élvezi a színházat. Nagyot hall -van hallókészüléke, de nem hall mindent. Rosszul lát szemüveggel is. A színház másik városban van, egy órát kell buszoznia hozzá, egyedül és egyedül is kell haza jönnie este, ami neki már késő. 80 éves. Most utoljára vissza adta a jegyet, mondta hogy elege van, évek óta mondja, hogy nem akar színházba menni, most már ennyi, nem megy. Azóta nem beszél vele se a fia, se a menye.
24: a faterom koncertre jaros fajta. Múltkor újévi koncertre kapott jegyet, utána hetekig odakat zengett róla és még a koncerten beszerzett egy albumot - a szomszéd "örömére".
Továbbá fiatal az apám, és mint írtam összesen 40 perc, egy kényelmes autóval. Ajtótól ajtóig viszik, állnia sem kell, legjobb helyre vettem jegyeket.. na mindegy. És mint olvasható a leírásban, egész évben beszélt, almodozott erről a dologról. Ha nem megy, akkor eladom ezeket a jegyeket és beforgatom valami másba.
Akár elmegy, akár nem, azért megköszönni akkor is illik az ajándékot. Ez egy olyan alap dolog, amit a szülei kellett volna megtanítsanak neki. Gondolom, általánosan nem túl tapintatos, empatikus ember, aki jobban tud kritizálni másokat, mint dicsérni.
Viszon el most már ne add, ez az ő dolga, hogy mihez kezd vele. Az ajándékot odaadtad, tovább nem rendelkezel felette. Kivéve, ha ő maga adja vissza, vagy kér meg, hogy add el.
A két haver tud róla? Lehet, hogy apád nélkül is szívesen elmennének.
26: igen, tudnak róla. Ráadásul azért pont ezeket a haverokat kértem fel, mert ők értékelni tudják ezt a programot. Már több ilyenen voltak együtt. Próbáltam mindenre gondolni. :)
Arra mondjuk jól raereztel, hogy kritizálni jobban tud másokat, mint dicsérni. 😅🤣
Azt hogy eladom, mergembol mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!