Hogyan kellett volna erre reagálnom?
Ma jött anyós,nem ebédre csak hogy ne legyen egyedül. Én egész héten takarítottam, 3 féle sütit sütöttem mindezt egy 1 éves mellett, egyedül.
Készítettem forralt bort, vettem üdítőt.
Délben felhívta férjemet, hogy van e sör. Mondta hogy nincs csak 1 dobozzal.
Erre bevágódik egy rakás sörrel és bevágja hogy: "Vendégségbe jöttök enni, inni hozzatok".
Nekem nagyon rosszul esett és le is törte a kedvemet egész napra...
#2 szerintem többes szám második személyben beszélt magáról/magukról, tehát saját magára értette, hogy ő vendégségbe ment, de enni, inni hoznia kellett.
Kérdező nekem se esett volna jól, sőt. Nagyon bunkó megszólalás.
Én sem értem.
Amúgy már azt sem, hogy mit takarítottál te egy egész hétig??? Hány száz m2-es a lakásotok?
És a takarításnak mi köze az anyóshoz?
Eszembe se jut télen, ráadásul karácsonyi ebédhez sörrel készülni. Gondolom másként nem tudott már beléd kötni.
Hány sörre volt szüksége egyébként? Nem alkesz némileg?
Igen arról van szó amit a 2-es és 6-os írt.
Azt takarítottam egész héten hogy van 2 szoba, nappali, fürdőszoba, konyha előszoba. Mire egy helységgel kész lettem addigra a gyerek szétpakolt/szétmorzalt valamit a másikban.
Alkesz az anyós? Ha hozzám jön ismerős vendégségbe akkor betárazok a kedvenc italából, de ha 1 sörrel nem bírt ki egy napot akkor gondjai vannak. Annyit hozok fel a nénike vèdelmèben, hogy a férjed azèrt szólhatott volna hogy vegyetek sört, ha ennyire nem bír megmaradni...
Èn biztosan visszaszóltam volna, hogy "cipekedjenek csak a szamarak", de tettem volna róla hogy ez az utolsó karàcsonya legyen nàlunk. Mennyit ivott meg ez a "szentlèlek" a rekeszből amit hozott? Mert ha csak kettőt akkor a maradékot lehet előtte lóbàlni, hogy milyen "jó" befektetés volt. Voltak màs vendègek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!