Hogyan kellett volna erre reagálnom?
Ma jött anyós,nem ebédre csak hogy ne legyen egyedül. Én egész héten takarítottam, 3 féle sütit sütöttem mindezt egy 1 éves mellett, egyedül.
Készítettem forralt bort, vettem üdítőt.
Délben felhívta férjemet, hogy van e sör. Mondta hogy nincs csak 1 dobozzal.
Erre bevágódik egy rakás sörrel és bevágja hogy: "Vendégségbe jöttök enni, inni hozzatok".
Nekem nagyon rosszul esett és le is törte a kedvemet egész napra...
Felfújod az egészet!
A takarításról, anyósod nem tehet.
Ő csak vitt. Majd elfogyasztjátok. Nekem is hozott már a faterom sört, pezsgőt nem egyszer. Szépen megköszöntük, s lassan (x nap, hét múlva,) elfogyasztottuk. Azt nem azért hozzták,hogy velük ott helyben benyakaljuk. Eleve az öregem, antialkoholista.
Te csak, okot kerestél, hogy haragudhass a mamára!
Tesóm és a párja maguknak főztek, mert mindenmentesen étkrznek. Magára vállalta szó nélkül. Sőt, mondta főzzek azt amit a többség szeret. Nem volt ebből probléma. Apukámék hoztak pálinkát meg rostosat. Persze mi is készültünk. Nem volt semmiből sértődés.
De ahogyan látom nálatok az anyós nem vmi kedvelt személy. Nem emiatt van gond? És nem azzal hogy sörrel állított be?
Teljesen félreértenek egyesek. Nem az a baj hogy hozott sört, hanem amit mondott.
Amúgy is honnan kellett volna tudnom hogy ő pont sört akar majd inni karácsonykor. Amit mondott nekem az úgy jött le hogy elhívtam vendégségbe, de kaját nem csináltam, inni nem vettem. Meg így is értette mivel nagyon gúnyosan mondta.
Aki szerint pedig csak hisztizek mert utálom anyóst: igen utálom anyóst, tudod az évek alatt ráun az ember hogy bármit csinál akkor sem fog megfelelni anyósnak mert az már alanyi jogon utálja. Ezek után ja, lehet hogy megutáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!