Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kellett volna reagalnom?

Hogy kellett volna reagalnom?

Figyelt kérdés
Apának vettem egy olyan ajándékot, amiről mindig almodozott. Miután átvette és kibontotta, azutan tök neutralisan közölte, hogy hát ő erre biztosan nem fog tudni elmenni (ez egy program). Semmi köszönöm, se semmi. Igazából eléggé elrontotta a kedvem, mert örömet akartam neki okozni. Olyan mintha egyáltalán nem örült volna neki, nem is tudtam rá reagálni. Nem várom el, hogy örüljön, de azért jól esett volna, ha nem azzal kezdi, hogy H ő erre biztos nem fog elmenni...

2023. dec. 16. 21:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Mit mondott, miért nem tud elmenni?
2023. dec. 16. 22:10
 2/27 A kérdező kommentje:
Mert: nincs kedve kimozdulni.
2023. dec. 16. 22:11
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Ha az én őseimből indulok ki, nekik se lehet venni semmit, mert nekik nem kell alamizsna.

Majd ők mindent megvesznek, amiért megdolgoztak.

A te apád is ilyen régi vágású lehet. Ha az ölébe pottyan, inkább nem kell, hogyha ő is meg tudja teremteni magának.

2023. dec. 16. 22:57
 4/27 anonim ***** válasza:
67%

Lehet amikor minden találkozásnál erről beszél hogy úgy elmenne akkor arra gondolt, hogy veled olyan szívesen elmenne és csak célozgatott.

Az írásod alapján egy főre szól a program és csak apukádnak vetted.

Én is sok mindent kirpobálnék, sok minden érdekelne, de nem egyedül :)

2023. dec. 16. 23:36
 5/27 anonim ***** válasza:
28%
Ha nincs kedve hát nincs, az nem a te hibád.
2023. dec. 17. 00:27
 6/27 A kérdező kommentje:

Tuzetesebben megnéztem a programot és rájöttem hogy ez nem az én világom, nem tudnám magam jól érezni és éppen emiatt vettem meg plusz jegyeket két jó barátjának is (akikrol történetesen tudom, hogy kedvelik ezt a dolgot).

7-es: vigasztal, hogy ezt írod. :) kedves vagy :) csak sajnos elég közömbösen mondta...

Igazából minden le van már tisztázva, hogy neki ez ne okozzon problémát. (Utazás, társaság stb)

2023. dec. 17. 00:39
 7/27 anonim ***** válasza:
29%

Hát ha azért nem tud elmenni, mert nincs kedve kimozdulni, akkor egészen biztos, hogy nem erről álmodozott egész életében. Tudod én pl mindig elmondom a férjemnek, hogy nagyon szeretnék egyszer a Holdra utazni, de egészen biztosan nem venne nekem soha az életben ilyet ajándékba, mert tudja, hogy a realitás egészen más, mint az álmodozás.

Manapság nagy divat lett élményt ajándékozni, de még kellene érteni, hogy nem mindenki ertekeli.

2023. dec. 17. 05:33
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

"Mert: nincs kedve kimozdulni"

Ismered. Tudnod kellett volna hogy csak szövegel, de nem akar semerre se menni. Anyósonèk is ilyenek. Mindig mennènek fürdőzni, vagy 200km-re lèvő rokonokat látogatni, de ha fel van nekik ajánlva hogy elvisszük őket akkor nem jó, mert most nincs kedvük/mosni kell/porszívózni kell. Pár hètig kussolnak,majd elfelejtik a dolgot gondolom ès ismèt rinyálnak.

Tanulópènz volt ez neked, máskor ne költs ilyenre, mert nem akar menni sehova, csak előadja magát.

2023. dec. 17. 06:59
 9/27 anonim ***** válasza:
18%
Nem rinyálás ez, utolsó, simán csak álmodozás, nincs vele semmi baj. Neked nincs semmi olyan az életedben, amiről elkepzeled, milyen jó lenne, de reálisan tudod, hogy x dolog miatt sosem tudod megtenni? Ahogy írtam, én pl mindig azt mondom, szeretnék a Holdra utazni. Tök jó lenne súlytalanul lebegni, látni a Földet az űrből, sétálni a Holdon. A valóság viszont az, hogy fizikailag rosszul vagyok a nagy sebességtől, nekem már a repülő gyorsulása a felszállás előtt is épp a határon van, sokszor panikrohamom is van olyankor. A súlytalansagtol is tuti osszefoksnam magam. De ettől még álmodozás róla, mondogatom a ferjemnek is, akinek mondjuk eszébe nem jut, hogy rinyalas lenne. De pl egy Coldplay koncert is ilyen, mennék szívesen, de nem fogok, mert tömeg iszonyom is van "hála az égnek".
2023. dec. 17. 07:07
 10/27 anonim ***** válasza:
42%

Van olyan dolog, de nem mondom mindig mindenkinek hogy èn mennyire szeretnèk xy helyre utazni, mivel tudom hogy vannak körülmènyek ami miatt ez csak álom marad (szívbetegkènt nem bírnám a túrázást, c környèken lakok ès szètlopnák a házamat amíg távol vagyok, a macskáim se bírnák nèlkülem).

A porszívózás,mosás, meg a most "nincs kedvem" nem olyan körülmènyek amik meggátolnának valakit az ÁLOM utazásban.

2023. dec. 17. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!