Hogy kellett volna reagalnom?
13!
A kérdező gyerek, az apja az, aki az ajándékot kapta, tehát nem mindenkiről van szó.
A felsorolt indokok pedig az adott személynek fontosak, vagy épp nem akarja elmondani a valóságot, hogy ő csak álmodozni szeret. Nincs ezzel semmi baj. Nem kell eroltetni
Tehát szerintetek az rendben van, ha az ember nem köszön meg valamit? Amit egyébként a másik nagy szeretettel vett? Ráadásul tök közömbösen reagál? Ugyanakkor egész évben előadta, hogy ez a dolog így meg úgy, meg amúgy? Jól van, tényleg velem van a hiba.
Egyébként az utazási idő 40 perc (oda vissza) és ehhez ülni kell, +nem kell kiállni olyan körülményeket, mint a Hold utazás. :)
De tanuló pénznek jó volt.
Lehet én vagyok elrugaszkodva a valóságtól. Kaptam már nem egyszer olyan dolgokat, amire semmi szükségem sem volt, csak látva a másik igyekezetét, mindig örültem magának a gesztusnak legalább. De legalább tudom, hogy ez a reakció általános.
10-es, nekem is van olyan rokonom, aki állandóan nyávog, hogy ide menne oda menne, egyedül nem, stb. Aztán amikor veszünk neki jegyet pl A kiállításra (amiről már hetek óta beszél), akkor "jaj, hát ő amúgy nem akar kimozdulni".
Oké... erre most mit lehet mondani? Vannak ilyen hlyék, akik csak nyavalyognak a semmin, aztán amikor kedveskedsz, jaj ő mégsem. Akkor panaszkodjál tovább.
19!
Meg kell kérdezni tőle, hogy ha veszel neki jegyet, elmenne e. Nálunk szokás a kommunikáció
Az en apam is tud ilyen lenni. O hangulat ember es nemtud banni az erzesekkel. Szoval ha örül vagy szeretet akar kimutatni kb az ellenkezoje jön belöle. Nagyon fura tudom.
Van anyukad ? felesege apudnak meg el es ott van? En anuynak megmondanam diplomatikusan kenyszeritse kimozdulni örülni fog az öreg
Nekem éppenséggel szerveztek szülinapomra meglepetés utat Hawaiira tokyoi atszallassal. Én éppenséggel örültem neki 😜🥰
A családban ez nálunk hagyománnyá vált. Az 18-as és a 17-es akkor hazudik... 🤣 Szerintem a két hozzászóló egy és ugyanaz.
Válasz a kérdésre, hogy releváns is legyen a válaszom a témával kapcsolatban: szerintem várd ki, hogy tényleg elmegy-e és milyen lesz a reakciója.:) lehet, hogy végül jól sül el.
19-es vagyok, megint!:) mivel bosszantott, hogy a 18-as és a 17-es bődületes ostobaságokat írt, ezért találtam is kutatással alátámasztott érveket miért is jó az élmény ajándékozása:
Galak et al. (2016): Why Certain Gifts Are Great to Give but Not to Get: A Framework for Understanding Errors in Gift Giving (Current Directions in Psychological Science)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!