Ilyen helyzetben hogyan reagálnátok? Mennétek?
Jön a karácsony, toxikus családoknál ez ugye elég megterhelő tud lenni. Röviden a sztori: bántalmazó apa és férj (aláz, köpköd, kiszámíthatatlan, kocsiban ordít, alvásmegvonás, fojtogatás-bár nem "bizonyítottan" nárcisztikus, de mindenképpen hordoz nem egészséges jegyeket). A testvéreim is félnek tőle ( mindenki már fiatal felnőtt) viszont édesanyánk szerint ő csak néha ilyen, néha robban, de az esetek 95%ben jófej, és mi elkönyveltük őt rossznak a "múlt alapján".
Karácsonykor minden idilli náluk és jó, és halál jófejek valóban, Anyukám amúgy is nagyon szeretetteljes, talán egy elvakult empata. Én viszont nem szeretném többet ezt a színjátszókört. A csurgó mézesmázból is lehet megszakítani a kapcsolatot?
18 éves koromban elmentem volna, és anyám meg csinál, amit akar. Bocs, én ennél kevesebbért is megszakítottam a kapcsolatot a remek szüleimmel, nemhogy még majd felnőtt fejjel náluk karácsonoyzgassak.
Persze :D, nem ment el az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!