Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nagyon féltem az...

Mit tegyek? Nagyon féltem az öcsémet. Nem tudom, hogy el merjem e mondani a szüleinknek, hogy hol van. De ha elmondom akkor a szüleim ketté fogják hasítani. 17.f

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik, hogy a 14 éves öcsém beleszaladt egy csetepatéba az iskolában egy évfolyam társával. Nem tudni, hogy hogy kezdődött de ami tény, hogy egy olyan tanár bírálta el a helyzetet akivel nincs a legjobb viszonyba. A szüleink se álltak mellé ami neki nagyon rosszul esett és eltörött benne valami mert folyamatosan azt hangoztatták vele, hogy miért kell verekedni meg ha mondanak is neki valamit miért nem lehet elengedni.

Meg elkezdték hazafele jövet, hogy akkor ide oda most nem mehet még ha ez is volt megbeszélve.

Az öcsém azt érezte, hogy elárulták őt és most nagyon durva bosszút állt ráadásul apám szempontjából az egyik legrosszabb pillanatban. Intezíven elkezdett havazni ezért apukám kiállt a kocsival a garázsából, hogy kintről induljon majd és anyumat is ő vitte volna ma a munkába. Hát az öcsém meghúzta azt, hogy amikor mindenki aludt kiment hajnalok hajnalán összepakolta néhány cuccát kiment egy hólapáttal és annyi havat rátemetett a kocsira, hogy több órás meló volt leszedni az autóról.

de úgy , hogy a kocsi alá is rengetegett rakott, kerekek köré is és konkrétan alig lehetett látni valamit az autóból a motorháztetőt pedig nem is említem, teljesen be volt temetve.

És ami a mégdurvább, hogy még az öcsém hagyott bent egy cetlit is nekik utána amire az volt ráírva, hogy szép napot.

Anyum is és apum is teljesen ki volt akadva. Mindketten elkéstek a mai napon ráadásul nem is kevesett plussz apumnak elvileg lett volna egy fontosabb megbeszélés is szóval neki nagyon fontos lett volna, hogy beérjen még a főnöke is totál kiakadt rá mert 2 órát késett, konkrétan azt mondták neki, hogyha bármilyen kisebb gond lesz vele akkor megfenyegették, hogy ki fogják rúgni. Tömegközlekedéssel jóval nehezebb megközelíteni a munkahelyüket mint autóval de kénytelenek voltak ehhez folyamodni mert ott reggel nincs idő havat lapátolni de a busz is nehezen ment szóval összejött egy ekkora késés.

Az öcsénk azóta nem jött haza se, bújkál. Annyit tudunk mert apum bement az iskolájába, hogy bent volt de, hogy onnan hova ment azt nem tudják.

Még sosem láttam a szüleimet ilyennek mint most. Látom rajtuk hogyha az öcsém a kezük közé kerülne akkor nagyon csúnya vége lenne a dolognak. Telefont nem vette fel nekik meg nekem se. Nem tudják hol van én is azt mondtam nekik, hogy nem tudok róla semmit. Én viszont tudom mert snap mappon látom őt. A nagy szüleinknél keresett menedéket biztonságban van, ők meg azok a nagyszülők akik bármi áron is megvédik az unokáikat szóval ők biztos, hogy falazni fognak neki. Viszont a baj az, hogy ezt nem lehet örökké csinálni előbb utóbb szembe kell néznie velük. De ha megmondom a szüleinknek, hogy tudom hol van tényleg féltem az öcsémet, hogy mi lesz vele. Képesek lesznek akár most is autóba szállni, hogy elmenjenek akkor érte.

A szüleim egy olyan agresszív oldalukat vették elő amit még sosem láttam.

2023. dec. 7. 21:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
87%
30as igen szemük vénye kis mocsok. Védjék is ezt az áldott jó gyereket, megérdemli. Költözzön oda, élősödjön a nagyszülőkön.
2023. dec. 8. 12:32
 32/34 anonim ***** válasza:
10%
Beteg vagy 31 es ! Előbb utóbb börtönbe végzed
2023. dec. 8. 12:54
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kis hóból egy hóembert nem tudsz építeni, nem egy kocsit betemetni
2023. dec. 8. 19:27
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 14 éves gyerekem elszökne, a nagyszülők háza lenne az egyik első hely, ahol keresném. Valószerűtlen, hogy napok óta ez eszükbe se jut, és a rendőrséget sem értesítik.

A sztorid arról, hogy az erőszakos haverod oldalára állltatok, űbergáz.

2023. dec. 8. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!